Jelenlegi hely

Kinyitott az Imami Online Adventi Vására!

Az első Adventi Vásár az országban, és az Imami történetében is! Gyere tarts velünk!

Figyelem, figyelem! Örömmel hívunk meg az Imami weboldalak tízéves történetében először megszervezett Online Adventi Vásárba!

A hideg helyett a fotelből vásárolgathatnak azok, akik a 2020. november 20-án megnyílt Online Adventi Vásárban böngésznek. Az Imami honlapcsoport megyei oldalai egy hét alatt szervezték meg az elmaradó karácsonyi vásárok helyett a saját adventi vásárukat.

Ez az Advent más lesz, mint az eddigiek. Mi, Imami szerkesztők arra törekszünk, hogy ha lehet

  • kerüljük az ünnepek előtti tömeget, inkább online szerezzük be a fa alá valókat,
  • magyarországi, helyi vállalkozásoktól vásároljunk, ezzel is támogatva a hazai gazdaságot és családokat,
  • ne essünk túlzásokba, a "kevesebb több" elve alapján minőségi, személyre szabott meglepetésekkel készüljünk szeretteinknek.

Most erre buzdítunk Téged is és ebben szeretnénk segíteni Online Adventi Vásárunk elindításával. 

Sajnos az igazi vásári nyűzsgést és illatokat nem lehet a képernyőre varázsolni, de legalább a karácsonyi ajándékok, meglepetések beszerzése ne okozzon gondot a családoknak.

Rengeteg időt el lehet tölteni az internetes térben böngészve, de Online Adventi Vásárunkban nemcsak a fogyasztó, de a tudatos családanya szemszögéből is mérlegeltük az ajndéklehetőségeket felvonultató kínálatot.

Összeállításunk segítség az olvasóinknak, egy helyen a magyar készítők, kisvállalkozások, kézművesek egyre bővülő kínálatával találkozni. Az idei év tavaszi időszaka egyszer már az internetes függőség felé terelte a magyar családokat, mikor egyik napról a másikra újra kellett szervezni az életünket a karantén miatt. A netes vásárlásba beletanult szülőknek nem lesz újdonság ez a beszerzési mód karácsonykor sem.

A szállító cégek túrtelheltsége miatt érdemes mihamarabb lecsapni az ajánlatokra, a megszokotthoz képest hosszabb szállítási idővel számolni, nehogy kimaradjon a vágyott ajándék a fa alól!

Gyere, nézelődj az Imami Online Adventi Vásárában a szebbnél szebb termékek között!
Támogasd te is a haza kisvállalkozásokat, helyi kézműveseket azzal, hogy tőlük rendeled házhoz a karácsonyfa alá valót szeretteidnek!

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁN AZ IMAMI CSAPATA!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére