Jelenlegi hely

Közlekedési rend az ünnepi hosszú hétvégén

A hosszú hétvégén az autóbusz-, trolibusz és villamos-közlekedésben is változások lesznek.

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából 2018. március 14-én és 15-én megemlékezéseket tart Debrecen Város Önkormányzata. A rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében az autóbusz-, trolibusz és villamos-közlekedésben változások lesznek. - olvasható a DKV közleményében.

2018. március 14., szerda

18 óra 15 perctől, várhatóan 19 óra 30 percig fáklyás felvonulás lesz az Egyetem sugárút – Bethlen utca – Déri tér útvonalon, ezért az érintett szakaszon közlekedő autóbuszok és villamosok menetrendjében néhány perces késésre kell számítani.

2018. március 15., csütörtök

Az autóbusz-, trolibusz- és villamosjárataink ezen a napon munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek, az alábbi változásokat figyelembe véve.

  • 9 óra 30 perctől, várhatóan 9 óra 45 percig a Kossuth téri ünnepélyes zászlófelvonás ideje alatt az 1-es és 2-es villamosok két szakaszban közlekednek: 
    Nagyállomás – Városháza – Nagyállomás, valamint Kálvin tér – Egyetem/Doberdó utca – Kálvin tér.

Felhívjuk utasaink figyelmét arra, hogy a Városháza és a Kálvin tér között a villamos-közlekedés szünetel! 
Az utazás megkezdésekor érvényesített vonaljegy az átszállás után is érvényes, de azt mind a két járművön érvényesíteni kell.

  • 10 óra 50 perctől, várhatóan 11 óra 30 percig a Piac utca, Kossuth utca – Holló János utca közötti szakaszán, a menetirány szerinti jobb oldalon minden gépjármű forgalma tilos. Ez alatt az időszak alatt a Jégcsarnok irányába közlekedő 19-es autóbuszok a Rakovszky Dániel utca – Hajnal utca – Szent Anna utca terelőútvonalon közlekednek. ​

Az autóbuszok a terelőútvonalon található megállóhelyeken nem állnak meg!

  • 10 óra 50 perctől, várhatóan 12 óra 30 percig a Petőfi tér, Wesselényi utca és Holló János utca közötti szakaszán minden gépjármű forgalma tilos. Ez alatt az időszak alatt a 42/42A jelzésű autóbuszok mind a két irányban a Nagyállomás – Széchenyi utca – Antall József utca – Széchenyi utca terelőútvonalon közlekednek.

Az autóbuszok a terelőútvonalon található megállóhelyeken megállnak!

A fenti útvonalakat érintő járataink közlekedésében néhány perces menetrendi késésre kell számítani.

2018. március 16-17., péntek-szombat

Az autóbusz-, trolibusz- és villamosjárataink ezeken a napokon szabadnapi menetrend szerint közlekednek.

2018. március 18., vasárnap

Az autóbusz-, trolibusz- és villamosjárataink ezen a napon munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére