Jelenlegi hely

Diákolimpia - rajzolva: pályázat alsós gyerekeknek

Magyar Diáksport Szövetség szeretné mozgósítani a fiatalabb korosztályokat is rajzpályázatával a Diákolimpia idei 30 éves jubileuma alkalmából.

Diákolimpia Fesztivál lesz Debrecenben június 21-25. között a Diákolimpia idei 30 éves jubileuma alkalmából.

A Magyar Diáksport Szövetség 1987 óta minden tanévben meghirdeti, és a testnevelő tanárok segítségével meg is rendezi a Diákolimpiát a magyar iskolarendszerben, ami nagyon ritka és szép eredmény a mai folytonosan változó világunkban.

Az esemény rendezője, a Magyar Diáksport Szövetség többféleképpen szeretné mozgósítani a fiatalabb korosztályt, így egy rajzpályázatot hirdetett meg debreceni általános iskolák alsó tagozatos osztályai (1-4. osztályok) számára. Bármilyen technikával elkészített pályaműveket várnak, amik a sportolás, testmozgás fontosságát és annak pozitív, egészségmegőrző hatásait mutatják be. Bármilyen sporttevékenységet lehet ábrázolni, iskolai osztályok jelentkezhetnek.

A pályázat április 20-tól május 20-ig tart, a pályázatokat online vagy postai úton lehet benyújtani. A pályaműveket Berki Krisztián, olimpiai bajnok tornász (a Diákolimpia Fesztivál arca) és a Magyar Diáksport Szövetség képviselői értékelik az ötletesség, kreativitás, a mozgás örömének és a felismerhető sporttevékenységnek az ábrázolása alapján. A legügyesebbek értékes, akár 50 ezer forint értékű sportutalványokat nyernek, illetve az 1. helyezett osztály részt vehet egy látványos 3D aszfaltrajz elkészítésében június közepén Debrecenben.

A nyeremények, további fontos információk, a részletes játékszabályzat elérhető ITT.

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére