Jelenlegi hely

Munkatársak

Kovács-Drén Tímea a Hajdúböszörményi járás szerkesztője

Bemutatkozás: Kovács-Drén Tímea vagyok. Hajdúböszörményben élek a férjemmel és két kisgyermekünkkel. Mióta az első babánk megszületett, azóta nagyon érdekel minden babás-mamás téma, gyerekekkel, családokkal kapcsolatos dolog, legyen az klub, kirándulás vagy bármi más. Több mint két éve itthon vagyok és úgy éreztem, a napi megszokott dolgok és a gyereknevelés mellett jó lenne valami más elfoglaltság is, amivel akár másoknak is segíthetek. Ekkor találtam rá a Debrecenimami felhívására, amiben járási szerkesztőt kerestek. Magamon is tapasztaltam, hogy az otthon lévő anyukák sokszor nem is tudnak arról, hogy milyen programok, lehetőségek vannak a környezetükben, ahová gyerekekkel is ki tudnának mozdulni. Ebben szeretnék én is segíteni az oldal egyik szerkesztőjeként.

Ha tudsz olyan információt, ami másoknak is hasznos lehet írd meg a debrecen@imami.hu címre!

 

Kunkliné Varga Zita a Hajdúszoboszlói Járás szerkesztője

Bemutatkozás: Kunkliné Varga Zita vagyok, három tündéri gyerek anyukája. Családommal Hajdúszoboszlón élünk. Mióta megszülettek a gyerekek azóta kutatom a jobbnál-jobb gyerek programokat, a legizgalmasabb helyeket, amiket a gyerekeknek látni kell. Mindig foglalkoztatott a gondolat, hogy milyen jó lenne egy helyen látni a környékbeli programokat, a Hajdúszoboszlón fellelhető klubokat, és a kisgyerekeseket érintő témákat. Mikor szembe jött a lehetőség a Debrecenimami-nak köszönhetően nem haboztam sokáig, jelentkeztem járási szerkesztőnek. Remélem munkámmal sok hasonló cipőben járó anyukának tudok majd segíteni.

Ha tudsz olyan információt, ami másoknak is hasznos lehet írd meg a debrecen@imami.hu címre!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Ugrás az oldal tetejére