Jelenlegi hely

Tervezd meg a tavaszod!

 A hatékony szervezéshez ezúttal egy szép, ingyen letölthető botanika naptárral lepjük meg kedves olvasóinkat. Tegyétek a hűtőre és máris mehet a tervezés!

A beporzók iránt érzett felelősségünk miatt készítettük idén ezt a botanikai naptárt olvasóinknak. A légies virágok mellett nehéz elfelejteni, milyen szorgosakés fontosak ezek a kis lények, mennyit számít jelenlétük. Reméljük, ha ránéztek a naptárunkra, Nektek is eszetekbe jut természetesebb tisztálkodási és tisztítószereket használni, kevesebb kemikáliát és sokkal több természetesebb megoldást.

Ha még most indulnátok el ezen az úton, korábban készült 15 lépésből álló minitréningünk a műanyagmentes élet felé segíthet a tájékozódásban.

Vigyázzatok magatokra és családotokra! Egészséges, hosszú életet és boldog tavaszt kívánunk!

Szeretném letölteni az Április havi naptárt.

Szeretném letölteni a  Május havi naptárt.

Szeretném letölteni a Június havi naptárt.

ADL - Debrecenimami

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére