Jelenlegi hely

Óvatosan a belvárosban, változik a forgalmi rend!

Útlezárások, parkolási lehetőségek megszüntetése, egyirányú, illetve kétirányú forgalmi rendek bevezetése vár a debreceniekre a belváros bizonyos részén május 27-től. Folytatódik a nyugati kiskörút harmadik ütemének építése.

Ideiglenes forgalomkorlátozásokra – útlezárásokra, parkolási lehetőségek megszüntetésére, egyirányú, illetve kétirányú forgalmi rendek bevezetésére – kerül sor 2021. május 27-től – csütörtöktől – Debrecen belvárosában a nyugati kiskörút harmadik ütemének építése kapcsán a Hatvan utca, Csap utca, Mester utca és Bethlen utca által határolt területen belül.

Az érintett utcák: Borz utca, Tanító utca, Cserepes utca, Garai utca, Jókai utca, Csokonai utca, Zsák utca, Máta utca, Zúgó utca, Csók utca.

Az útlezárásokkal érintett utcákban (Csók utca, Cserepes utca, Jókai utca) lakók ingatlanjaikat a lezárások időtartama alatt is megközelíthetik. 

Az ideiglenes forgalmi rendnek, a kihelyezett jelzéseknek megfelelően, rendívül körültekintően közlekedjünk!

ADL - Debrecenimami

Forrás: debrecen.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Néha kicsit átvernek

Zöldnek lenni trendi! Néha egy kicsit átvernek...

Vagy egy kicsit többször is. Igen, sajnos ez az igazság. Ma olyan szemléletes példákkal készültem Nektek, amelyek egyértelműen mutatják, hogy jó tisztában lennünk a fogalmak pontos jelentésével, a flakonok tartalmával és az egymásra nagyon hasonlító, de teljesen mást jelentő hívószavak mögöttes tartalmaival. Mert nagyon nem mindegy, hogy mi kerül a levesbe: ételecet vagy ecetsav-esszencia!
Hogyan köss barátságot magaddal?

Hogyan köss barátságot magaddal?

Hibáinkra vagy az erősségekre érdemes koncentrálnunk a változás érdekében? A legtöbbször két végpont között ingázunk: nekem van igazam, a leglegleg-nek hiszem magam, vagy a hibáim tükrében ostorozom magam. A leggyakoribb, hogy hol itt-hol ott vagyok.
46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

Mivel kössük le a gyerekeket a hosszú nyári napokon? Tablet, telefon és TV helyett próbáljatok ki valamit a listáról!
Relax

Miben rejlik a természet vonzereje? Újabb vitalitástipp a lendületes nyárkezdéshez

Mindannyian szeretünk a természetben kikapcsolódni. Valaki a sport kedvéért, gyorsan átsuhanva a vidéken, akár extrém élményekre is vadászhat. Mások csapatban a közösségélményért kirándulnak.
Ugrás az oldal tetejére