Jelenlegi hely

Női intimplasztika: helyreállító műtétek hölgyeknek

A női intim területeket érintő problémák nem csupán esztétikai és így önértékelési szempontból jelenthetnek problémát. Sok esetben az egyébként nem esztétikus deformáltság egészségügyi gondokkal, néha fájdalommal is együtt járhat. Cikkünkben azokat a plasztikai műtéteket ismertetjük, amelyeket kifejezetten a női intim területek helyrehozásáért végeznek és általuk mind az önbizalom, mind a fájdalommentes élet visszanyerhető.

Hüvelyszűkítés

A hüvelyplasztika célja, hogy a hüvely szűkebb és feszesebb legyen. Több oka is lehet annak, hogy a páciens igényli ezt az eljárást. A hüvelyszűkítést általában olyan nők kérik, akik szülés után a hüvelyi szövetek megereszkedését vagy megnyúlását tapasztalják. Ez a jelenség néha kényelmetlenséget okozhat a páciens számára, és csak a hüvelyplasztika jelenthet megoldást. De nem feltétlenül csak szülés után állhat fenn ez az állapot. A hüvelyszűkítő beavatkozást olyan nők is választhatják, akik nem elégedettek hüvelyük megjelenésével. Az eljárás segít visszaszerezni az önbizalmat, ami a mindennapokra is pozitív hatással lehet.

Kisajak plasztika

Egy másik igen gyakori eljárás a kisajak plasztika. Ezt általában olyan hölgyek kérik, akiknek a kisajkaik mérete vagy alakja okoz kényelmetlenséget vagy önbizalomhiányt. Túlzottan megnyúlt vagy aszimmetrikus kisajkak esetén például ülés közben, ruházat viselésekor vagy testmozgás során a kisajkak irritációnak vannak kitéve és fájdalmat okozhatnak. A kisajak plasztika segítséget nyújthat ezeknek a problémáknak a megoldásában. Az is előfordulhat, hogy a deformálódott kisajkak bár nem okoznak fájdalmat vagy kényelmetlenséget, önbizalomhiányt azonban igen. Sokan emiatt döntenek az eljárás mellett.

Nagyajak plasztika

Hasonlóan a kisajkakhoz, a nagyajkak mérete és formája is okozhat kényelmetlenséget, akár fájdalmat sportolás, de akár csak ülés közben is. Emellett pedig itt is jelen lehet emiatt az önértékelés hiánya, vagy testképzavar. Néhány nő ugyanis szégyent érezhet vagy önbizalomhiányban szenved a nagyajkak megjelenése miatt, és ezért dönt úgy, hogy változtat azok alakján vagy méretén. A nagyajak plasztika tehát segíthet a fájdalom megszüntetésében és az önértékelés visszaszerzésében.

Szeméremdomb plasztika

Végül pedig nem ritka, hogy a szeméremdomb asszimetriája vagy mérete okoz kellemetlenséget a páciensnek. Itt is lehet szó a szeméremdomb méretének csökkentéséről, vagy a fiatalos megjelenés visszaállításáról. Ebben az esetben is fennállhat kényelmetlenség, kellemetlenség, például a túlzott kidomborodás miatt, de egyszerűen csak az önbizalom hiánya is elegendő ahhoz, hogy a páciens plasztikai sebészhez forduljon.

A Lóderer Plasztikai Sebészeten profil szakorvosok végzik ezeket az eljárásokat fájdalommentesen, nyugodt környezetben. Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Őszi kreatívkodások

Őszi kreatívkodások

A következő hetekre még jó időt mondanak - használjátok ki a jó időt termések gyűjtésére, hogy a hűvösebb, esősebb őszi napokon aztán együtt alkothassatok!
Anyai bűntudat, meg amit akartok

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Van az úgy, hogy a szakember is csetlik-botlik... ;-) Elrontja, elfelejti, elbizonytalanodik, megkérdőjelezi magát, sőt segítséget is kér. Kis-Kovácsné Vancsa Barbara írása.
A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére