Jelenlegi hely

Már lehet jelentkezni a téli szünidei gyermekfelügyeletre

Juhé, itt a téli szünet! Nem minden szülő tud ennek maradéktalanul örülni, gyakori, hogy dolgozni kell valamelyiküknek a téli szünetben is. Debrecen városa idén is biztosít gyermekfelügyeletet. Már lehet kérvényezni november 29-ig!

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata a debreceni lakóhelyű általános iskolás gyermekek

téli szünidei felügyeletét Debrecen Megyei Jogú Város Gyermekvédelmi Intézménye szervezésében 2021. december 22. napjától 2021. december 31. napjáig biztosítja a Debreceni Bocskai István Általános Iskolában (4029 Debrecen, Munkácsy u. 4.)    

A téli gyermekfelügyelet rendelkezésre áll az egyházi és civil szervezetek által fenntartott általános iskolák tanulói számára is. 

A kérelemhez csatolni kell

  • a gyermek lakcímkártyájának másolatát (lakcímet tartalmazó oldal)    
  • a kedvezményes vagy ingyenes étkeztetésre jogosító nyilatkozatot, amennyiben a 2021/2022-es tanévben a Debreceni Intézményműködtető Központhoz (a továbbiakban: DIM) még nem került benyújtásra    
  • az étkeztetés igénybevételével kapcsolatos adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat, amennyiben a 2021/2022-es tanévben a DIM-hez még nem került benyújtásra 

Figyelem! A csatolt dokumentumok vonatkozásában alapvető követelmény a szöveg jó olvashatósága. Amennyiben ez nem teljesül, a kérelmet nem tudjuk elfogadni.

A kedvezményes vagy ingyenes étkeztetésre jogosító, illetve az adatok kezeléséhez történő hozzájáruló nyilatkozatot azon gyermekek esetében kell csatolni,     

  • akik az iskolában nem veszik igénybe az intézményi étkeztetést    
  • vagy nem a Debreceni Tankerületi Központ által fenntartott iskolában tanulnak  Felhívjuk minden szülő figyelmét, hogy a szünidei gyermekfelügyelet csak a napi háromszori étkezéssel együtt vehető igénybe!  

A jelentkezési lap kitöltése és benyújtása online módon, elektronikus formában történik.    

A jelentkezés, illetve a kérelem benyújtásának menetéről, a letölthető dokumentumokról részletes tájékoztatást a GYERVI honlapján ITT talál. 

A téli gyermekfelügyeletre 2021. november 29-ig lehet jelentkezni! A 2021. évi téli felügyelettel kapcsolatos kérdéseiket a télinapkozi.debrecen@gmail.com e-mail címen tehetik fel.

Az étkezéssel összefüggő évvégi informatikai átállás miatt november 29. után nincs lehetőség pótjelentkezés benyújtására!

A kérelmeket Debrecen Megyei Jogú Város Gyermekvédelmi Intézménye vezetője bírálja el, arról értesítést küld a kérelemben megadott e-mail címre.

ADL - Debrecenimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

Minden évben drukkolunk, hogy idén ne kapjuk el az influenzát, és most már a covid is erre a listára került. Tudtad, hogy az omikron vírus műanyag felületen akár 200 órán keresztül is életképes? 13+1 tipp, amire eddig nem is figyeltünk, hogyan védekezzünk ellene otthon.
100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

Tételezzük fel, hogy te is abba a táborba tartozol, aki nem vesz bolti jelmezt farsangra a gyerkőcnek, hanem magának varr egyet. De tételezzük fel, hogy nem tudsz varrni és ez örökké csak álom marad…
Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Előfordult már veled, hogy bármennyire is szeretted volna, drága gyermeked nem nyitotta ki a száját és nem köszönt ismerősnek, barátnak, szomszéd néninek, bárkinek? Felhúztad magad vagy elfogadtad, hogy ő ilyen és kész? Teveliné Horváth Melinda szakpszichológus véleményét kérdeztük a "nemköszönés" jelenségről.
Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Pályázat típusa: ösztöndíjBeküldési határidő: 2022. február 10.Korcsoport: felsőoktatásban tanulók részére
Ugrás az oldal tetejére