Jelenlegi hely

Kinyitott az Imami Online Adventi Vására!

Az első Adventi Vásár az országban, és az Imami történetében is! Gyere tarts velünk!

Figyelem, figyelem! Örömmel hívunk meg az Imami weboldalak tízéves történetében először megszervezett Online Adventi Vásárba!

A hideg helyett a fotelből vásárolgathatnak azok, akik a 2020. november 20-án megnyílt Online Adventi Vásárban böngésznek. Az Imami honlapcsoport megyei oldalai egy hét alatt szervezték meg az elmaradó karácsonyi vásárok helyett a saját adventi vásárukat.

Ez az Advent más lesz, mint az eddigiek. Mi, Imami szerkesztők arra törekszünk, hogy ha lehet

  • kerüljük az ünnepek előtti tömeget, inkább online szerezzük be a fa alá valókat,
  • magyarországi, helyi vállalkozásoktól vásároljunk, ezzel is támogatva a hazai gazdaságot és családokat,
  • ne essünk túlzásokba, a "kevesebb több" elve alapján minőségi, személyre szabott meglepetésekkel készüljünk szeretteinknek.

Most erre buzdítunk Téged is és ebben szeretnénk segíteni Online Adventi Vásárunk elindításával. 

Sajnos az igazi vásári nyűzsgést és illatokat nem lehet a képernyőre varázsolni, de legalább a karácsonyi ajándékok, meglepetések beszerzése ne okozzon gondot a családoknak.

Rengeteg időt el lehet tölteni az internetes térben böngészve, de Online Adventi Vásárunkban nemcsak a fogyasztó, de a tudatos családanya szemszögéből is mérlegeltük az ajndéklehetőségeket felvonultató kínálatot.

Összeállításunk segítség az olvasóinknak, egy helyen a magyar készítők, kisvállalkozások, kézművesek egyre bővülő kínálatával találkozni. Az idei év tavaszi időszaka egyszer már az internetes függőség felé terelte a magyar családokat, mikor egyik napról a másikra újra kellett szervezni az életünket a karantén miatt. A netes vásárlásba beletanult szülőknek nem lesz újdonság ez a beszerzési mód karácsonykor sem.

A szállító cégek túrtelheltsége miatt érdemes mihamarabb lecsapni az ajánlatokra, a megszokotthoz képest hosszabb szállítási idővel számolni, nehogy kimaradjon a vágyott ajándék a fa alól!

Gyere, nézelődj az Imami Online Adventi Vásárában a szebbnél szebb termékek között!
Támogasd te is a haza kisvállalkozásokat, helyi kézműveseket azzal, hogy tőlük rendeled házhoz a karácsonyfa alá valót szeretteidnek!

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁN AZ IMAMI CSAPATA!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Néha kicsit átvernek

Zöldnek lenni trendi! Néha egy kicsit átvernek...

Vagy egy kicsit többször is. Igen, sajnos ez az igazság. Ma olyan szemléletes példákkal készültem Nektek, amelyek egyértelműen mutatják, hogy jó tisztában lennünk a fogalmak pontos jelentésével, a flakonok tartalmával és az egymásra nagyon hasonlító, de teljesen mást jelentő hívószavak mögöttes tartalmaival. Mert nagyon nem mindegy, hogy mi kerül a levesbe: ételecet vagy ecetsav-esszencia!
Hogyan köss barátságot magaddal?

Hogyan köss barátságot magaddal?

Hibáinkra vagy az erősségekre érdemes koncentrálnunk a változás érdekében? A legtöbbször két végpont között ingázunk: nekem van igazam, a leglegleg-nek hiszem magam, vagy a hibáim tükrében ostorozom magam. A leggyakoribb, hogy hol itt-hol ott vagyok.
46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

Mivel kössük le a gyerekeket a hosszú nyári napokon? Tablet, telefon és TV helyett próbáljatok ki valamit a listáról!
Relax

Miben rejlik a természet vonzereje? Újabb vitalitástipp a lendületes nyárkezdéshez

Mindannyian szeretünk a természetben kikapcsolódni. Valaki a sport kedvéért, gyorsan átsuhanva a vidéken, akár extrém élményekre is vadászhat. Mások csapatban a közösségélményért kirándulnak.
Ugrás az oldal tetejére