Jelenlegi hely

Hiányoztok Vojtina!

"Kedves Közönségünk! Kedves Gyerekek! Nagyon-nagyon hiányoztok nekünk! Készítsetek nekünk fotókat!"

Kéri a közönségét a Vojtina Bábszínház, melyet eredetiben idézünk Nektek:

Kedves Közönségünk! Kedves Gyerekek!

Nagyon-nagyon hiányoztok nekünk! A nevetésetek, az előadás előtti zsibongásotok a nézőtérről, a szereplőkkel való együtt lélegzésetek, a taps és hujjogás az előadás végén! Reméljük mi is hiányzunk Nektek! Ha tényleg hiányzunk, arra kérünk titeket: KÉSZÍTSETEK NEKÜNK FOTÓKAT! 

A fotón szerepeljen valamilyen módon az, hogy: HIÁNYOZTOK VOJTINA! – táblán, vagy papíron, …vagy bárhogyan, amit kitaláltatok! (És amit mi ki sem tudnánk találni!)

Az elkészült fotókat küldjétek el nekünk a vojtinaszervezes@gmail.com email címre 2021. március 17-ig. Az emailben írjátok meg neveteket; iskolátok, óvodátok nevét és csoportotokat vagy osztályotokat. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a fotók elküldésével hozzájárultok ahhoz, hogy ezeket megoszthassuk a Vojtina Bábszínház honlapján és Facebook-oldalán.

A meteorológiai tavasz érkezése mellett közeledik egy számunkra igazán fontos esemény, a Bábszínházi Világnap, melyet a bábszínházak, március 21-én ünnepelnek. Ez a jeles nap az összes magyarországi, határon túli, kő- és független bábszínházak közös ünnepe, és e napon szeretnénk – legalább a fotóitokkal – együtt ünnepelni!”

A beküldött fotók és videók március 21-én, a Bábszínházi Világnapon a Vojtina Bábszínház honlapján, Facebook- és Instagramm-oldalán lesznek láthatók, illetve bekerülnek a havonta megjelenő Vojtina TV adásába is.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Megmentő ölelés

Megmentő ölelés

Az ölelés megnyugtat, oldja a stresszt, lelki állóképességet ad és növeli az összetartozás érzését. Ez a rendkívüli történet is azt bizonyítja, hogy az ölelés gyógyító erőket tud mozgósítani, sőt életet is menthet.
Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Érettségi, felvételi vagy nyelvvizsga? Szülőként természetes, hogy szeretnénk ilyenkor is a gyerek mellett állni, motiválni, segíteni őt. Mit mondjunk a nagy megmérettetés előtt álló kamaszunknak? Egyelőre azt tudom, hogy mit NE mondjunk! :) Íme 10 demotiváló mondat, amit azonnal törölj ki a szótáradból, ha jót akarsz neki. És magadnak.
Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Gyakran szembesülünk azzal, hogy a hagyományos húsvéti ételek megmaradnak, 3-4. napon már nem szívesen eszi a család. Új köntöst adva nekik azonban elfogy!
Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Nem féltem a koronavírustól, nem rettegtem a betegségtől, a szövődményeitől, valahogy úgy éreztem, hogy én azok közé fogok tartozni, akik át sem fognak esni rajta, hiszen nem törvényszerű, hogy minden ember elkapja. 
Ugrás az oldal tetejére