Jelenlegi hely

Életmentő művészet

Különleges váradási helyszín Debrecenben január 25-én.

A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete januárban újabb véradást szervez Debrecenben, amelynek a Modem biztosít helyet a b24 Galériában január 25-én, hétfőn 14 és 18 óra között.

A Vöröskereszt fontosnak tartja, hogy biztonságos szinten maradjanak a hazai vérkészletek. A járványhelyzet és az ünnepek jellemző balesetei miatt több vérre van szükség, várják az önkéntes véradók segítségét.

„Életmentő performance-szal” nyitja az évet a Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete és a B24 Galéria (Debrecen, Batthyány u. 24.): véradásnak nyitja meg kapuját havonta kétszer 14:00 és 18:00 óra között a város jól ismert kiállítóhelye. Jótékony céllal várják a segítő szándékú embereket a MODEMhez tartozó intézményben, mely befogadja a Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének véradásait, amíg a járványhelyzet miatt zárva kell tartania.

Az véradók között Modem-ajándékokat sorsolnak majd ki. A véradásra szükséges a személyi igazolvány, a lakcím- és TAJ kártya.

b24 Galéria; 4024 Debrecen, Batthyány utca 24., nyitvatartás: 14.00 - 18.00

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Tulipán, szabadnap, elhízás elleni kampány: avagy hogyan ünnepli a világ a Nőnapot

Tulipán, szabadnap, elhízás elleni kampány: avagy hogyan ünnepli a világ a Nőnapot

Sztrájktól az állami derék-méret felmérésig... világkörüli csatangolásunkban a Nemzetközi Nőnap szokásait néztük meg, ki hogyan ünnepli. Még ebben a több mint száz éve egységesnek tűnő ünnepben is hatalmas eltérések vannak világszerte.
Évente ünnepeljük a világban, 112 éves, ki az?

Évente ünnepeljük a világban, 112 éves, ki az?

A Nemzetközi nőnap! Ugyan máig sokan azzal próbálnak kivonulni a Nőnapi nemzetközi virágosítási kampányból, hogy kommunista ünnep, de messze áll ettől az érvtől az igazság. Több köze van hozzá sztrájkoknak, választási jognak és a mimózának, mint eredetének a kommunistákhoz.
Lélekfrissítő történetek 2.

Lélekfrissítő történetek 2.

Egy jó történet tanít, megerősít, beszélgetésre késztet, összekapcsol másokkal. Ezek a tanulságos, szívhez szóló történetek az élet dolgairól szólnak, útravalók a mindennapokban.
Mától ellenőriznek és büntethetnek a hálapénz miatt, ha adsz, ha kapsz

Mától ellenőriznek és büntethetnek a hálapénz miatt, ha adsz, ha kapsz

Mától elköszönünk egy újabb több évtizedes megkövesedett rendszertől, a hálapénztől. Jól gondold meg, hogy mától mivel köszönöd meg orvosodnak, szülésznődnek vagy éppen a család egyik tagját ápoló egészségügyi dolgozónak a segítségét.
Ugrás az oldal tetejére