Jelenlegi hely

Debreceni Őszi Fesztivál - Újratervezve

A Debreceni Őszi Fesztivál eseményei az eddigi megszokott módon, a korány járványhelyzettel kapcsolatos rendelkezései alapján nem tarthatóak meg.

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. bezárja a Kölcsey Központot és az Apolló mozit a nagyközönség előtt 30 napra. A kulturális intézmények látogatása jelen időszakban tilos, a szabály nem vonatkozik az ott dolgozó munkatársakra, illetve az online módon közvetített kulturális események közreműködőire.

Az előzetesen online vagy személyesen megváltott belépőjegyek vételárát a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. visszatéríti. A nézők a visszaváltási szándékukat legkésőbb december 31-ig minden esetben az info@fonixinfo.hu email címen jelezhetik.

Online közvetítések, tavaszra halasztott előadások

A Debreceni Őszi Fesztivál programjában meghirdetett, de most lemondott programok közül a Kollmann Gábor Quintet és a Hot Jazz Band jubileumi koncertjét, illetve Bősze Ádám előadóestjét tavasszal, a Tűzliliom című táncjáték bemutatóját a jövő év nyarán tervezik megrendezni.

A Debreceni Őszi Fesztivál korábban meghirdetett eseményei közül online módon közvetítik a következő programokat:

Vasárnapi Muzsika

A Debreceni Egyetem Gulyás György Szakkollégium fiatal tehetségeinek, szólistáinak koncertje, november 15. 17.00: az esemény ingyenesen megtekinthető a Kölcsey Központ Facebook-oldalán.

Magda, a Szabó - Minden bizonytalan, csak a szerelmünk bizonyos

életrajzi játék, november 25. 19.00: az online eseményt a Főnix weboldalán ITT közvetíti. AZ előadás virtuális jegy vásárlásával tekinthető meg, amelynek díja 1 500 forint

Berecz András: Félbevágott pipafüst

november 30. 19.00: az online eseményt a Főnix weboldalán ITT közvetíti. AZ előadás virtuális jegy vásárlásával tekinthető meg, amelynek díja 1 500 forint

Virtuális jegy vásárlása

1) látogasson el az https://online-fonixrendezveny.jegy.hu oldalra
2) válassza ki a megtekinteni kívánt eseményt, majd adja meg a legördülő listában a virtuális jegyek darabszámát
3) amennyiben korábban nem regisztrált, úgy ezt most meg kell tennie a vásárlási folyamat folytatása érdekében (a vásárlás a létrehozott fiókjához kapcsolódik, az online esemény csak a fiókba bejelentkezve tekinthető meg, egyidejűleg egy eszközről)
4) már csak a virtuális jegyek vételárának kifizetése van hátra, ezt követően kap egy email üzenetet, amely tartalmazza az online eseményre mutató hivatkozást, illetve azt az időintervallumot, amelyben a program megtekinthető

ADL - Debrecenimami

Forrás:

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

Mivel kössük le a gyerekeket a hosszú nyári napokon? Tablet, telefon és TV helyett próbáljatok ki valamit a listáról!
Relax

Miben rejlik a természet vonzereje? Újabb vitalitástipp a lendületes nyárkezdéshez

Mindannyian szeretünk a természetben kikapcsolódni. Valaki a sport kedvéért, gyorsan átsuhanva a vidéken, akár extrém élményekre is vadászhat. Mások csapatban a közösségélményért kirándulnak.
3 laktató leves akár 30 perc alatt?

3 laktató leves akár 30 perc alatt?

Több kardinális problémával szembesülhet napi szinten egy anyuka, ha a "mit együnk ma?" téma kerül szóba. Az első a „gyorsan valami meleget, laktatót” kérdése. A másik inkább a tálaláskor merül fel: a „már megint ez van? Tegnap is ezt ettük!” – felháborodott gyermekhangon szinkronizálva. Erre a két kérdéskörre alakult ki nálunk ez a „3az1ben” megoldás.
A legrövidebb éjszaka - Szent Iván-éj

A legrövidebb éjszaka – Szent Iván-éj

Idén június 21-én lesz az év leghosszabb napja, vagyis a legrövidebb éjszakája, melyet a hagyomány szerint Szent Iván-éjnek neveznek. A nyári napforduló ünnepe a kereszténységet megelőző korokból ered. A világ minden táján örömtüzeket gyújtanak, ami mutatja a fény és a világosság győzelmét a sötétség és a halál felett, ekkor kezdődik a csillagászati nyár is. A szerelem, szenvedély, a termékenység, örök megújulás és a megtisztulás varázslatos éjszakája is ez.
Ugrás az oldal tetejére