Jelenlegi hely

A Debreceni Egyetem is az Education - online

Jó hír azoknak, akiket a hosszadalmas utazás tartott vissza eddig a látogatástól. Az Educatio kiállítás a legnagyobb oktatási szakkiállítás Magyarországon, a különleges helyzethez alkalmazkodva online. Az idei évben a 21. kiállítás január 21-23-a között lesz.

Ebben az évben a virtuális térben rendezik meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A Debreceni Egyetem végzős hallgatói, valamint a középiskolások három napon keresztül ismerkedhetnek a felsőoktatási intézmények kínálatával.

A szakkiállításon a felsőoktatási intézmények mellett több nyelvvizsgaközpont, könyvkiadó, szakképző centrum, illetve multinacionális cég képviselteti magát. Tavaly közel 200 kiállítóra 53 ezer látogató volt kíváncsi. A kiállítás célja, hogy a középiskolások, valamint a friss diplomások megfelelő ismeretekhez jussanak.

Debreceni Egyetem is képviselteti magát a három napos Educatio kiállításon. A felvételi előtt álló középiskolásokat a DE Hallgatói Önkormányzat tagjai tájékoztatják majd az intézmény képzési kínálatáról, ösztöndíjprogramokról, a kollégiumokról, a tudományos életbe való bekapcsolódásról, valamint a szórakozási lehetőségekről.

- A lehető legmodernebb és legnagyobb megjelenési felülettel készülünk az Educatiora. Központi anyagokkal, általános információkkal és egy Questions&Answers felülettel várjuk a felvételizőket, ahol a kiállítók azonnal tudnak válaszolni a feltett kérdésekre. A nagy standon elérhető lesz a 14 kari link, amin keresztül az adott karról lehet hasznos információkat találni. Lesz live chat felület is, ahol szintén a karokról kérdezhetnek az érdeklődők – közölte Nagy Péter, a DEHÖK elnökhelyettese.

A szakkiállítást január 21-23. között rendezik meg. Az ingyenes eseményre ezen a linken lehet regisztrálni.

Sajtóiroda - BZ

Ha a többi résztvevő, más témák, a diákhiteltől a külföldi tanulási lehetőségekig, vagy akár a nyelvvizsgák is érdekelnek, korábban írtunk már a kiállításról, katt IDE.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Tulipán, szabadnap, elhízás elleni kampány: avagy hogyan ünnepli a világ a Nőnapot

Tulipán, szabadnap, elhízás elleni kampány: avagy hogyan ünnepli a világ a Nőnapot

Sztrájktól az állami derék-méret felmérésig... világkörüli csatangolásunkban a Nemzetközi Nőnap szokásait néztük meg, ki hogyan ünnepli. Még ebben a több mint száz éve egységesnek tűnő ünnepben is hatalmas eltérések vannak világszerte.
Évente ünnepeljük a világban, 112 éves, ki az?

Évente ünnepeljük a világban, 112 éves, ki az?

A Nemzetközi nőnap! Ugyan máig sokan azzal próbálnak kivonulni a Nőnapi nemzetközi virágosítási kampányból, hogy kommunista ünnep, de messze áll ettől az érvtől az igazság. Több köze van hozzá sztrájkoknak, választási jognak és a mimózának, mint eredetének a kommunistákhoz.
Lélekfrissítő történetek 2.

Lélekfrissítő történetek 2.

Egy jó történet tanít, megerősít, beszélgetésre késztet, összekapcsol másokkal. Ezek a tanulságos, szívhez szóló történetek az élet dolgairól szólnak, útravalók a mindennapokban.
Mától ellenőriznek és büntethetnek a hálapénz miatt, ha adsz, ha kapsz

Mától ellenőriznek és büntethetnek a hálapénz miatt, ha adsz, ha kapsz

Mától elköszönünk egy újabb több évtizedes megkövesedett rendszertől, a hálapénztől. Jól gondold meg, hogy mától mivel köszönöd meg orvosodnak, szülésznődnek vagy éppen a család egyik tagját ápoló egészségügyi dolgozónak a segítségét.
Ugrás az oldal tetejére