Jelenlegi hely

9 + 1 fantasztikus tábor gyerekeknek Debrecenben

Hatalmas a tábori kínálat idén, talán még sosem volt ekkora! Segítünk eligazodni a rengetegben, körbenéztünk, mit kedvelhet a gamer kamasz vagy a tinilányod, mennyi mindent lehet egy nyáron lopva elsajátítani a tábori játékok közben a nyelvektől a matematikáig.

Nyelvtanulás tanulás nélkül?

Angol nyelvű környezetben Debrecenben

Az idegen nyelvű környezetben való angolnyelvtanulás a legvágyottabb és valljuk be, igen drága dolgok egyike. Egy hétre most mégis részesei lehetnek a gyerekek, akik kipróbálják a Debreceni Nemzetközi Iskola táborát. Az izgalmas témákkal és programokkal teli táborban észrevétlen gyakorolják az angolt, az anyanyelvi tanárokkal a kommunikáció nem is történhetne másképp. Kíváncsi vagy a többi részletre is? Katt ide az ISD nyári táboráért!

Helen Doronnal a folyékony angolért 

Nem lehet kihagyni a Helen Doron debreceni táborait, ha az angol nyelvről van szó! A folyamatos játék és tevékenységek mellett olyan különleges helyekre is elviszi diákjait, mint a Debreceni Állatkert. Ahol nem csak a parkban sétálva leshetik meg a gyerekek az állatokat, de a kulisszái mögé is betekinthetnek. Sőt! Kötelező egy kicsit dolgozni is, például megetetni, megsimogatni az állatkert lakóit!

Zseni lehet minden gyerek a Kis Zseniben

Az idegen nyelvek mellett a matematika nyelvén is tanulhatnak azok, akik kíváncsiak egy olyan ősi, 2000 éves eszköz, mint az abakusz használatára. Nem csak a főniciaiaknak volt jó a boltban összeadni a nagybevásárlást! Több területen fejleszti a gyermek személyiségét, gondolkodását, már az iskolába készülve, elsős korban is ajánlott!

Sportban is nagyon erősek a debreceni táborok

Biciklimániások, figyelem! Itt tekerhetsz!

A biciklizés a nyári sportok favoritja! Ahhoz, hogy a legkisebbek is bírják majd a tempót a családi vagy iskolai biciklistúrán, jó választás egy biciklistábor! A Pallagon kialakított VeloParkban szakemberek és biciklis bajnokok mellet edzhet és szerezhet magabiztosságot a biciklizésben, közlekedésben minden táborozó. Úgy látod, bicajozna a gyerkőc? Olvasd el a tábor részleteit!

Ússza a teknőcökkel!

A vizes sportok sem maradhatnak ki a nyárból! Nincs is annál jobb, mint a medence partján tölteni egy hetet! De, van: ha a pihenőidőben még fagyizni is lehet! A Debreceni Úszó Teknősök nyári táboraiban aztán lehet hűsölni a vízben! Aki pedig bizonytalan az úszásban, de rövid idő van a családi nyaralásig, egy intenzív úszótafolyamon is részt vehet! Úsznátok, hűsölnétek a vízben? Kattanj át erre az oldalra!

E-sport jöhet?

A szobasportok királya a E-Sport! Bizony, komoly reflexek és koncentráció na meg nyelvtudás is kell a számítógépes játékokhoz. Aki tevékenyebben szeret kockulni, az különleges robotokat is építhet a DrCode nyári táboraiban. Kisebbeknek a Lego, Minecraft, nagyobbaknak a Gamer, PS4... navigálj csak erre az oldalra a dátumokért!

Csajos dolgok - táborok

Színkör alkotótábor

Az alkotás ritka különleges pillanatokkal ajándékozza meg a kreatív gyerekeket. A mandalafestő Nagy Zsuzsa  alkotótáboraiban senki nem megy haza üres kézzel: többféle technika, alapanyagok kipróbálása, megismerése mellett izgalmas buszos kirándulás is szerepel a Színkör idei táboraiban. A részleteket a buszos kirándulásról és a kézműveskedésről itt tudod megnézni.

Womanna, CSAK CSAJOKNAK!

Nem is annyira gyerekeknek, mint inkább kamaszoknak, és elsősorban lányoknak szól a Womanna önismereti tábora. A 13-16 éveseknek ajánlott táborban kifejezetten a korosztályt érintő témákkal, foglalkozásokkal készülnek a pszichológus szakemberek, a fókuszban a nőiség, énkép, erőforrások. Különleges lény a kamasz lány, segítene ha többet tudnál a táborról? Klikk ide!

A kicsikre is gondolnak

Önbizalomhiánytól a szuperhősökig

A Lehetsz Király! különböző készségfejlesztő táborait az önbizalomhiányos vagy épp a kommunikációban sikertelen, bátortalan iskolába készülő - alsós gyerekeknek találta ki Posztós Réka gyerekpszichológus. Szuperhősképző és Dzsungelküldetés, Világsztároknak járó csillogás várja a gyerekeket, akik játékos foglalkozások, az alkotás és a mesék segítségével fejlődnek. Segítség kellene a gyermekednek? Kattints a tábor részleteiért ide!

Abrakadabra a varázslatos nyelvtábor

A vidám, játékos, cselekvésorientált egy hét alatt szinte észrevétlenül fejlődik a gyerekek német nyelvtudása, bővül a szókincse és szereznek magabiztosságot a német nyelvben. Varázslatos tábor azoknak is, akik csak most kezdik az ismerkedést Európa egyik leggazdagabb kultúrájával és nyelvével. Az Abrakadabra levédett nyelvtanulási módszertanról és a táborról itt olvashatsz többet.

Igazán fantasztikus a tábor azért mégiscsak a gyermeked lelkesedésétől lesz. Beszéljétek meg, hogy hova menne és miért, mit szeretnél Te neki. Válasszatok közösen, hamar elmúlik az a pár év, míg táborba akar menni!

ADL - Debrecenimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Őszi kreatívkodások

Őszi kreatívkodások

A következő hetekre még jó időt mondanak - használjátok ki a jó időt termések gyűjtésére, hogy a hűvösebb, esősebb őszi napokon aztán együtt alkothassatok!
Anyai bűntudat, meg amit akartok

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Van az úgy, hogy a szakember is csetlik-botlik... ;-) Elrontja, elfelejti, elbizonytalanodik, megkérdőjelezi magát, sőt segítséget is kér. Kis-Kovácsné Vancsa Barbara írása.
A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére