Jelenlegi hely

Szabó Enikő

Pszichológiai tanácsadás  gyerekeknek és felnőtteknek
Tel: 30/565-6744

Az elmúlt 5 évben gyermekekkel foglalkoztam munkám során iskolapszichológusként, valamint Nevelési Tanácsadóban dolgozva. Munkám középpontjában a gyermek "működésének" megértése állt, kapcsolata a világgal, mely körbeveszi Őt. Nemcsak pszichológusként, hanem két kisgyermek anyukájaként is a mindennapokban tapasztalom, hogy mennyire fontos a család, ahonnan érkeztünk és a család ahova tartunk, melyet létrehozunk...

Módszereimben az egyéni terápiák rendszerszemlélete, önmegvalósító jellege fedezhető fel, illetve közel áll hozzám az állatasszisztált terápiák világa, melyben másfajta metakommunikációval érthetjük meg (például:egy terápiás képzettségű kutya segítségével) a körülöttünk lévő világ működését.

Rendelésemen a kisgyermek, gyermek és serdülő korosztály problémáival foglalkozom, várom szüleiket konzultációra és egyéni pszichoterápiával segítem változásukat-gyógyulásukat a közös munka keretén belül.Olvass tovább: http://pszichoteka.webnode.hu/rolunk/

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Ugrás az oldal tetejére