Jelenlegi hely

Salakmotor Egyéni Európa-bajnokság kvalifikáció

Időpont: 2024. május 1. szerda 11.00 órakor
Helyszín: Perényi Pál Salakmotor Stadion (Debrecen, Gázvezeték u. 35.)

 

Igazán színes, nagyszerű futamokban gazdag versenyre készülhetnek azok, akik ellátogatnak az év első hazai salakmotorversenyére, az Európa-bajnoki kvalifikációra május 1-én, hiszen 12 nemzet képviselői állnak startszalaghoz a munka ünnepén Debrecenben.

Miután Európa-bajnoki viadalról van szó, így a résztvevő nemzetek legjobb pilótái érkeznek a cívisvárosba, ezért számos vaspapucsos menőt láthatnak majd testközelből a hazai drukkerek.

Óriási csatákra van kilátás, hiszen a 16 fős mezőnyből mindössze a legjobb négy vaspapucsos jut tovább az SGP Challenge lettországi viadalára, ahonnan kvalifikálhatja magát a 2024-es SEC, aza Európa-bajnoki sorozat mezőnyébe, akik majd első körben június 8-án Debrecenben mérkőznek meg egymással!

Mivel a tét nagy, így a látványos és küzdelmes összecsapások előre borítékolhatók, hiszen minden egyes pontra nagyon nagy szüksége van a fék és félelem nélkül száguldó versenyzőknek.

 


Még több családi program érdekelne? Hírlevelünkkel nem maradhatsz le semmiről!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére