Jelenlegi hely

Ringató Múzeumok éjszakáján

Időpont: 2021. június 26. szombat 15.30
Helyszín: MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ

 

Szabadtéri Ringató a Modem belső kertjében június 26-án, szombaton 15.30-16.15-ig.
Szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat egy közös éneklésre, játékra!
Vendégzenészünk: Battai István Batka néptáncos, népzenész. Megismerkedünk a különböző fúvós népi hangszerekkel, citerával.

Bár szabadtéri program, kivételesen mégis kell védettségi kártya, mert a Ringatós karszalaggal be lehet menni a különböző kiállításokra, programokra. Ha valaki más programra is jelentkezik a Modem Múzeumok éjszakáján, oda is kell regisztrálni a létszám miatt, de újabb belépőt nem kell venni, érvényes a Ringatós karszalag.

A Ringató nem műsor, nem előadás, a résztvevőkkel együttműködésben születik meg egy-egy foglalkozás élménye. A programsorozat segít a szülőknek a zenei nevelés technikáinak elsajátításában. A kicsik érdeklődésének korai életszakaszban való felkeltése egyúttal érzékennyé, fogékonnyá teheti őket a művészetek iránt.

A belépő egységesen 1200 forint, de a jegy mellé minden programra külön regisztráció - és a helyszínen előzetesen vagy aznap átvett külön karszalag - szükséges. A MODEM-bérlet díjmentes regisztrációval minden programra érvényes.

Regisztráció és jegyek az alábbi linken: https://modemart.jegy.hu/program/muzeumok-ejszakaja-123317

Modem Múzeumok éjszakája

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Mire jó a csend?

Mire jó a csend?

Túl nagy a zaj a világban, rengeteg inger, üzenet jut el hozzánk, állandóan szól valami. Értékessé vált a csend, hiszen a rohanó hétköznapokon kevés adatik belőle. Amikor nyáron egy hétre kiürült a lakásunk – táborozó gyerekek, üzleti úton lévő férj – „megcsendült a csend”.
„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

A férfiak sohasem fogják megérteni a nőket, és a nők sohasem fogják megérteni a férfiakat...
Ugrás az oldal tetejére