Jelenlegi hely

Debrecen - Nagyerdei Óvoda

Cím: 4032 Debrecen Pallagi út 3.
Tel: 52/536-613
Email: nagyerdei@ovoda.debrecen.hu

Óvodavezető: Makai Valéria

http://www.nagyerdeiovoda.hu

A Debrecenimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében több szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket itt olvashatod:

  • A legfőbb ok, hogy csodás óvónő párosunk van, tökéletes dajkanénivel kiegészítve. Az, hogy érzelmileg, értelmileg mindent megkapnak a gyerekeink, ami a 3-7 éves korosztálynak létszükséglet, az, hogy a mozgás, a szabad játék és a "tanulás" összhangja és megfelelő aránya (a gyerek szempontjait figyelembe véve a hangsúly a játékon van!!) olyan fontos az óvónők számára is, amennyire én tartom fontosnak, mindez megkoronázva azzal, hogy reggelente mókusok szaladgálnak, hancúroznak előttünk az udvaron és környékén: önmagáét beszél.De legfőképpen én azért szeretek ebbe az oviba járni (a gyerekemért), mert ő szeret ide járni!!!!
  • Szeretjük, mert könnyen megközelíthető. Sokat vannak a gyerekek a szabadban, az erdőben. A csoportszoba jól felszerelt, a gyerekek igényeihez igazodik.
  • Szimpatikus, jól képzett óvónők vannak, akiket a gyerekek is szeretnek. A tárgyi feltételek megfelelőek (csoportszoba, udvar). 3. évtől hasznos különórákra járhatnak a gyerekek elfogadható költségek mellett. Az első évtől kezdődően viszik a csoportokat sétálni, állatkertbe, kirándulni.Maximálisan elégedettek vagyunk a választásunkkal :-)
  • Nagyon szép környezetben vannak a gyerekek. A csoportszobák és az udvar is egyaránt jól felszerelt. Nagyon jó a közösség, köszönhető ez - többnyire - az óvónéniknek. 
  • Az óvónők szakmailag felkészültek.

Hozzászólások

A  Debrecenimami 2015/16. évi „A mi óvodánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked óvodáját?” A válaszok itt olvashatók.

Szép,tiszta óvóda,gyönyörű környezetben.

Szuper óvóda, ahol a gyerek tényleg gyerek lehet.

Nagyon szeretjük az ovit, mert nagyon szuper két ovónénink van, akik mellett a gyerekek sosem unatkoznak. Rengeteget kézműveskednek, alkotnak, minden nap tanulnak valami újat. Minden nap mozognak a szabad levegőn a fedett terasznak köszönhetően.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Nyáron is tanuljon a gyerek?

Nyáron is tanuljon a gyerek?

Buta kérdés, igaz? Hiszen iskolaidőben sem tanul! Titkos (és aljas de jó szándékkal vezérelt) szülői trükkök, praktikák az észrevétlen nyári tanuláshoz nem csak szülőknek.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére