Jelenlegi hely

Vajon milyen lesz az ország burgere? Országos hamburger sütő verseny Debrecenben

Szaft 'N Burger címmel országos hamburger sütő verseny lesz Debrecenben. Egész napos programok: profi és amatőr verseny - gasztro utca - kézműves sörök - oktatás – bemutatók.. minden, ami a Nagyerdő fái alatt elfér!

Szeptember 25-én Debrecenben egy teljes nap csak a hamburger körül! Profi egyéni verseny, egyéni amatőr-, freestyle- és junior kategória, illetve csapatverseny családoknak, barátoknak, céges csapatoknak!

Ha szereted a burgert, akkor akár résztvevőként, akár nézőként itt a helyed.

Szeptemberben megtudjuk ki az a mester, aki megalkotja az ország burgerét. A profi versenyen 350 ezer forintos pénz összdíjazásért is folyik a verseny. De a profikon túl várjuk a baráti-, céges- és családi csapatok nevezését, rendezünk versenyt egyéni. amatőr, freestyle (minden ami nem marhahús), és junior kategóriában is.
A rendezvényen profik tartanak burgersütő- és grill oktatást, de kóstolhatsz finom házi söröket és persze hamburger és barbecue finomságokat.

Az eseményre a belépés a közönségnek ingyenes, de védettségi igazolványhoz kötött.

A versenyen indulók nevezésére a verseny honlapján van lehetőség ITT.

Az eseményt a Hortobágy Angus szervezi a Grillakadémia szakmai támogatásával. A zsűri elnöke Jancsa Jani, gasztroblogger, a Bamba Marha Burger Bár kulináris vezetője és a Nagy Burgerkönyv szerzője. A rendezvény helyszíne Debrecen, Nagyerdő, Békás-tó.

ADL - Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére