Jelenlegi hely

Nyári gasztro tábor gyerekeknek

2024

Tábor helye: Food Office Főzőiskola (4032 Debrecen, Böszörményi út 212.)
Telefonszám: 30 925 8700
E-mail cím: info@foodoffice.hu
Javasolt korosztály: 5-14 éves

Játékos főzés vagy főzős játék? Különleges kalandok híres nemzeti konyhák fogásaival.

Kulináris nyári táboraink során a gyerekek profi szakácsok, cukrászok segítségével betekintést nyernek a sütés-főzés titokzatos, ízekkel teli világába. Minden héten, a hét 5 napján különböző nemzetek ételeit készítik el játékosan, saját kezűleg a kis séfek, ahol igazi kreatív gasztro élményekkel gazdagodnak.

Profi szakembereink vezetésével vidám hangulatban, nagyfokú odafigyeléssel tanulják meg a finomabbnál finomabb ételek, édességek elkészítési technikáit és titkait.

A nyári táborok során Sólyom Anna Logopédus fejleszti majd a gyerekeket személyiségüknek megfelelően.

Kiváló lehetőség az élmény alapú tanulásnak!

Turnusok
  • június 24 – 28.
  • július 1 – 5.
  • július 8 – 12.
  • július 15 – 19.
  • július 22 – 26.
  • augusztus 5 – 9.
  • augusztus 12 – 16.
Technikai tudnivalók

A tábor időtartama: A tábor napközi jelleggel működik 8 óra és 16:30 óra között.

Helyszín: Food Office Főzőiskola – 4032 Debrecen, Böszörményi út 212.

Étkezés: 
A táborban napi háromszori étkezés biztosított.

A gyerekek minden nap megkapják a recepteket, és az el nem fogyasztott finomságokat hazavihetik Anyának, Apának. A heti kulináris workshop végén névre szóló oklevelet kapnak. Az esemény történhet magyar és angol nyelven is.

Tervezett programok

Hétfő – USA

Francia pirítós zöldségekkel - Zöldség krémleves - Csirke nuggets rizzsel, sültburgonyával - Hamburger - Amerikai palacsinta házi lekvárral

Kedd – Francia

Sonkás sajtos bundáskenyér házi szósszal - Francia hagymaleves - Burgundi marha burgonyapürével - Csokoládé szuflé

Szerda – Magyar

Tojásrántotta zöldségekkel - Gulyásleves - Mákos tészta - Csörögefánk baracklekvárral

Csütörtök – Libanoni

Manouche kenyérlángos - Húsos minipite - Fattoush saláta - Gyümölcsös pohárkrém

Péntek – Olasz

Csőben sült sajtos briós - Minestrone leves - Bolognai spagetti - Margarita pizza - Profiterol

Napi programterv:

  • 8.00 – 9.00 érkezés
  • 9.00 – 10.00 reggeli
  • 10.00 – 12.00 főzés oktatás
  • 12.00 – 13.00 ebéd
  • 13.00 – 15.00 cukrász oktatás
  • 15.00 – 16.00 uzsonna
  • 16.30 távozás
Árak, jelentkezés

A tábor ára: 60.000.- Ft/fő 

Az ár tartalmazza:

  • egész napos program a hét 5 napján
  • napi háromszori étkezés, meleg ebéddel
  • a főző-sütő kurzus magas minőségű alapanyagai
  • kis létszámú csoport koncentrált figyelemmel
  • színvonalas minőségben felszerelt konyhastúdió, klimatizált stúdióban
  • a workshop során használt alapanyagok, összetevők, eszközök, technikák megismerése
  • kiskukta sapka és kötény használata
  • kulináris élmények, személyre szóló oklevél
  • egyéni, személyre szabott logopédiai foglalkozás

Ajánlott életkor: A workshopot 5-14 éves gyerekeknek ajánljuk. A jelentkezésénél kérjük, hogy a gyermek neve mellett az életkort is tüntessék fel!

Jelentkezés: a Food Office weboldalán turnusonként: >> Jelentkezés ITT!

Fizetési mód:

Egy összegben jelentkezéskor a weboldalon keresztül bankkártyával.

További információk, elérhetőségek:

E-mail: info@foodoffice.hu;
Telefonszám: 06 30 925 8700

Food Office Facebook oldala

A Food Office weboldala

Szeretnél a leggyorsabban és a legrészletesebben értesülni a debreceni és környéki táborokról?

Iratkozz fel Nyári Tábor Értesítőnkre!

Nyári tábor értesítőnk minden év április - június közötti időszakban érkezik >>> 100% TÁBOR
A Nyári Tábor Értesítőről bármikor leiratkozhatsz.

FELIRATKOZÁS ITT!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére