Jelenlegi hely

Modern Gyárak Éjszakája

Időpont: 2023. november 10. péntek 16:00 órakor
Helyszín: FÓRUM (Debrecen, Csapó u. 30.)

 

A Modern gyárak éjszakájára látogatóként különösen az egyetemistákat, főiskolásokat és a szakképesítésben részt vevőket várják, akik már azon gondolkodnak, hol dolgozhatnának a jövőben. Az esemény azonban mindenki, így családok és más vállalkozások képviselői számára is nyitott.

www.moderngyarakejszakaja.hu/ oldalon érhetőek el az eseményhez csatlakozó gyáregységek, amelyek a nehézipartól a könnyű- és a feldolgozóiparon át az egészségügyi iparig mindenféle ágat képviselnek. Az érdeklődők ugyanezen a honlapon regisztrálhatnak az eseményre

ALFÖLDI NYOMDA ZRT.

A debreceni Alföldi Nyomda hazánk legrégebben, 1561 óta folyamatosan működő nyomdája. Magyarország piacvezető könyvgyártója, mintegy 380 dolgozó közreműködésével évente több mint húszmillió könyvet gyárt. November 10-én személyes gyárbejárás keretében a látogatók megismerkedhetnek a vállalat működésével és részt vehetnek a könyvgyártás teljes folyamatában.

SCHAEFFLER DEBRECEN KFT.

Az európai autógyárakat a Schaeffler-cégcsoport debreceni vállalata látja el csapágyakkal, közel 1300 munkatárs közreműködésével. A Schaeffler Debrecen Kft. telephelyén különböző méretű és típusú csapágyak, valamint erőátviteli elemek készülnek.

A gyár idén videós bemutatóval készült a Modern Gyárak Éjszakájára.

SENSIRION HUNGARY KFT.

A Sensirion Hungary Kft. küldetése, hogy innovációval és technológiával hozzájáruljon a holnap jobb világához. Termékeik már ma is segítik a jobb életminőség fenntartását, az energiahatékonyság és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését. A vállalat elkötelezett a természet, a környezetünk és annak fenntartása iránt.
Látogasson el Ön is a Sensirion debreceni gyáregységéhez november 10-én és ismerkedjen meg személyesen a vállalattal!

 


Még több családi program érdekelne? Hírlevelünkkel nem maradhatsz le semmiről!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére