Jelenlegi hely

Móricz Zsigmond Színház: 9-TŐL 5-IG

Időpont: 2020. július 19. vasárnap 20.30 óra
Helyszín: Debrecen, Nagyerdei Szabadtéri Színpad

musical két részben

Dolly Parton, a countryzene nyolcszoros Grammy-díjas királynőjének fergeteges nyáresti hangulatot ígérő amerikai sikermusicalje a Jászai-díjas Szente Vajk a rejtett női energiákat vérbő humorral felszabadító rendezésében!

Kilenctől ötig egy kacagtató és felkavaró, gondolatébresztő és szívmelengető történet barátságról és elégtételről.

A hetvenes évek Amerikájában, egy nagy ipari vállalatnál három túlhajszolt, a végsőkig kihasznált kolléganő tervet sző, hogy fogást találjanak rémes, soviniszta, egomániás, hazug és képmutató főnökükön. Judy és Doralee (a magánéletét és karrierjét kínkeservesen összefogni próbáló, gyermekét egyedül nevelő titkárnő, Violet vezetésével) szerelmi, családi és munkahelyi bonyodalmak végtelen során át megkísérli valóra váltani közös álmukat, ami igazából nem más, mint hogy elrendezzenek mindent maguk körül, és a robotolás helyett érzelmekben gazdag, szeretetteljes, emberhez és nőhöz méltó életet élhessenek végre.

A történetet a magyar közönség a Jane Fonda főszereplésével készült, azonos című filmből ismerheti, amelynek másik főszereplője Dolly Parton volt – ő a zenés változat zeneszerzője is.

A nagyszabású musical – a Broadway és a West End hosszú előadásszériái után – a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház egyben magyarországi ősbemutatót is jelentő, nagy sikerű előadásában kerül színre a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon.

Rendező: Szente Vajk, Jászai Mari-díjas
 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére