Jelenlegi hely

Új ügyfélfogadási rend a debreceni Városházán

A járványügyi veszélyhelyzet idején Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának ügyfélfogadási rendje november 17-től megváltozott.

A Régi Városháza (Piac utca 20.) épületében nincs ügyfélfogadás.

Az Új Városháza (Kálvin tér 11.) földszinti ügyfélszolgálatára ügyintézés céljából kizárólag azok az ügyfelek léphetnek be, akiknek személyes megjelenését jogszabály vagy a polgármesteri hivatal egyedi döntése kötelezővé teszi.

Ilyen személyes megjelenést igénylő ügyekben az ügyfélfogadás hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 8 és 12 óra között, csütörtökön 13 és 17 óra között, kizárólag előzetes időpontfoglalás (telefonon, interneten) alapján lehetséges.

Az épületbe történő belépéskor kötelező a testhőmérséklet-mérés. Az ügyintézés során az ügyfeleknek a szociális távolságtartás mellett kötelező az orrot és szájat egyaránt eltakaró maszk viselése.

A személyes megjelenést nem igénylő ügyek esetében az ügyfelek munkaidőben elektronikusan és telefonon tudják tartani a kapcsolatot az adott szakosztály ügyintézőjével.

A hivatal számára iratokat postai úton továbbra is lehet küldeni, valamint az Új Városháza (4026 Debrecen, Kálvin tér 11.) Vár utcai és a Régi Városháza (4024 Piac utca 20.) Piac utcai bejáratánál kihelyezett „Papíralapú ügyféli beadványok” feliratú iratgyűjtő ládákban is el lehet helyezni.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Néha kicsit átvernek

Zöldnek lenni trendi! Néha egy kicsit átvernek...

Vagy egy kicsit többször is. Igen, sajnos ez az igazság. Ma olyan szemléletes példákkal készültem Nektek, amelyek egyértelműen mutatják, hogy jó tisztában lennünk a fogalmak pontos jelentésével, a flakonok tartalmával és az egymásra nagyon hasonlító, de teljesen mást jelentő hívószavak mögöttes tartalmaival. Mert nagyon nem mindegy, hogy mi kerül a levesbe: ételecet vagy ecetsav-esszencia!
Hogyan köss barátságot magaddal?

Hogyan köss barátságot magaddal?

Hibáinkra vagy az erősségekre érdemes koncentrálnunk a változás érdekében? A legtöbbször két végpont között ingázunk: nekem van igazam, a leglegleg-nek hiszem magam, vagy a hibáim tükrében ostorozom magam. A leggyakoribb, hogy hol itt-hol ott vagyok.
46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

Mivel kössük le a gyerekeket a hosszú nyári napokon? Tablet, telefon és TV helyett próbáljatok ki valamit a listáról!
Relax

Miben rejlik a természet vonzereje? Újabb vitalitástipp a lendületes nyárkezdéshez

Mindannyian szeretünk a természetben kikapcsolódni. Valaki a sport kedvéért, gyorsan átsuhanva a vidéken, akár extrém élményekre is vadászhat. Mások csapatban a közösségélményért kirándulnak.
Ugrás az oldal tetejére