Jelenlegi hely

Új helyen a debreceni Sürgősségi Klinika

Péntektől, június 25-től új helyen működik tovább a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Sürgősségi Klinikája.

Péntektől új helyen működik tovább a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Sürgősségi Klinikája. A betegellátó tevékenység a volt 1. számú Sebészeti Klinika épületében folytatódik június 25-től. A betegek tájékozódását információs táblák segítik.

A sürgősségi járó- és fekvőbeteg ellátás súlyponti része június 25-től a Nagyerdei Campuson, a volt 1. számú Sebészeti Klinika épületében történik. Ez magában foglalja az összes sürgősségi ellátásra szoruló beteg gyógyítását, kivéve a légúti tünetekkel jelentkezőket és a traumatológiai eseteket, akiket továbbra is a Kenézy Gyula Campuson látnak el.

A Sürgősségi Klinika új helyszínéről információs táblák tájékoztatják a betegeket, segítve a tájékozódást a Nagyerdei Campuson. Az átszervezés egyik célja a betegellátás racionalizálása, a lehető legmagasabb színvonalú ellátás biztosítása mellett.

A változtatással kapcsolatban a Klinikai Központ vezetősége a betegek türelmét és megértését kéri.

Forrás: Unideb Sajtóiroda - CzA

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Mire jó a csend?

Mire jó a csend?

Túl nagy a zaj a világban, rengeteg inger, üzenet jut el hozzánk, állandóan szól valami. Értékessé vált a csend, hiszen a rohanó hétköznapokon kevés adatik belőle. Amikor nyáron egy hétre kiürült a lakásunk – táborozó gyerekek, üzleti úton lévő férj – „megcsendült a csend”.
„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

A férfiak sohasem fogják megérteni a nőket, és a nők sohasem fogják megérteni a férfiakat...
Ugrás az oldal tetejére