Jelenlegi hely

Túrázz, gyűjtsd a pecséteket és nyerj!

Túrázz Hajdú-Biharban zöld útlevéllel! Az egészséged és az élmények mellett most értékes nyereményekkel is gazdagodhatsz!

Indul a “Túrázz Hajdú-Biharban” program

A A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat által meghirdetett túra során a résztvevők a program teljes időtartama alatt letöltik a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat honlapjáról Hajdú-Bihar Zöld Útlevelét (mely 2 oldalas).

A program időtartama alatt a vállalkozó kedvűek bejárják az Alföldi Kéktúra Hajdú-Bihar megyei szakaszát és összegyűjtik az Alföldi Kéktúra bélyegzőinek lenyomatait a Hajdú-Bihar Zöld Útlevelében. 

Az útlevélben szerepelnek a Alföldi Kéktúra Hajdú-Bihar megyei útvonalának állomásai
A bélyegzőkkel hiánytalanul ellátott Útlevelet 2023. november 30. 24:00 óráig kell visszaküldeni a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat címére (4024 Debrecen, Piac u.54).

Tele útevéllel a nyereményekért

A hiánytalan bélyegzőkkel ellátott Hajdú-Bihar Zöld Útlevelet beküldők között egy-egy darab 30.000 Ft, 20.000 Ft, valamint 10.000 Ft értékű Decathlon vásárlási utalvány kerül kisorsolásra.

Valamennyi hiánytalan bélyegzőkkel ellátott Hajdú-Bihar Zöld Útlevelét beküldő részt vehet a sorsoláson. (A nyeremények készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átválthatók! Pótnyertes nem kerül kiválasztásra.)

ADL - Debrecenimami

Forrás

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Őszi kreatívkodások

Őszi kreatívkodások

A következő hetekre még jó időt mondanak - használjátok ki a jó időt termések gyűjtésére, hogy a hűvösebb, esősebb őszi napokon aztán együtt alkothassatok!
Anyai bűntudat, meg amit akartok

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Van az úgy, hogy a szakember is csetlik-botlik... ;-) Elrontja, elfelejti, elbizonytalanodik, megkérdőjelezi magát, sőt segítséget is kér. Kis-Kovácsné Vancsa Barbara írása.
A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére