Jelenlegi hely

SUPer program a gyerekekkel? Megtaláltad!

A gyerekek figyelmének és energiáinak lekötése finoman szólva sem egyszerű feladat. Ezt a legtöbb szülő nap, mint nap tapasztalja. Néhány egyszerű eszközzel és a természet közelségével még a legcsintalanabb gyerkőcök is lecsillapíthatóak. Mert a víz hullámzása olyan magával ragadó élmény, aminek a lurkók többsége nem tud ellenállni. Pláne, ha a szülők is örömmel csobbannak a habok közé!

Mikor érkezik el az idő?

A gyerek SUP olyan paraméterekkel, speciális kiképzéssel rendelkezik, melyek egy az egyben támogatják a hullámlovas gyerkőcöket. Az első élmények, tapasztalatok kulcsfontosságúak, mert a kezdeti nehézségek, rossz emlékek kifejezetten problémásan, hosszú idő alatt írhatóak felül. Ellenben, ha az első csobbanások vidámságot hoznak magukkal, a boldogságot és a felszabadultság érzését keltik, akkor onnantól fogva megállíthatatlan az új sport iránti rajongás. Ezek után nem a gyerekek rábeszélése válik nehézzé, hanem a visszatartásuk és annak az elmagyarázása, hogy minden áldott nap, a nap 24 órájában nem lehet SUP-ozni, még ha nagyon csábító is ez az ötlet! A felnőtteknek szánt deszkák nem alkalmasak a gyermekek számára, tehát ezekkel nem éri meg bepróbálkozni. Nem biztonságosak, ráadásként a sikertelenség szinte kivédhetetlen és ez súlyos csalódást okozhat gyermekeinknek, ami a későbbiekben megakadályozhatja az új élmények szerzését.

Mi van, ha a gyerkőc kinövi a vásárolt deszkát?

Igen, ennek vitathatatlanul megvan az esélye. Pontosan ezért annyira pénztárcabarát ötlet a SUP bérlés. Komoly megtakarítást jelenthet egy családnak a vásárlás helyett a bérlés. Nem kell otthon porosodnia a feleslegesen beszerzett SUP-nak, hiszen csak ha aktuális, kell bérelnünk. Arról nem is beszélve, hogy a gyermekek fejlődése, növekedése, érése, tudás- és tapasztalatszerzése könnyedén lekövethető akkor, ha a deszka milyensége az igényeknek és a folyton változó körülményeknek megfelelően alakítható, formálható, mondhatni testre szabható.

Szponzorált tartalom
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotói pályázat óvodsoknak és kisiskolásoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.
"Ez a gyerek egyszerűen csak épp kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

"Ez a gyerek épp csak kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

Esik a havaseső és fagyos szél csípi arcom a délutáni szürkületben, mikor várom a villamost egy hosszú és megterhelő januári munkanap után.Annyira elfáradtam ma, csak bámulni szeretnék ki az ablakon, és nézni, ahogy a város elhalad mellettem.Éppen csak lehuppanok az ülésre, mikor két korombeli nő foglal helyet előttem.
Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Ha január, akkor sokak fogadalmában az életmódváltás szerepel. Hogy egészségesebben fognak táplálkozni, esetleg bevezetik a rendszeres testmozgást az életükbe. Ehhez szeretnék nektek segítséget nyújtani 10 egyszerű lépésben.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére