Jelenlegi hely

Programajánló a 2. Online Húsvétra

A megszokott városi nyüzsgéshez képest idén is kénytelenek leszünk beérni szűk családunk és lakásunk falaival és online programokkal. De azért higgyétek el, ebben is van valami jó: nem kunyerálnak folyton méregdrága lufit és nyalókákat a gyerekek.

Online országos és debreceni programokból készült válogatásunkban húsvéti játékok, kreatív ötletek várják az egész családot.

Megmozgatnád a kicsiket?

Zenés, éneklős, ugrálós online interaktív program ovisoknak a debreceni Vojtina Bábszínház közvetítésével. Egész tavasszal Ábrán, a mesemanó kalauzolja majd a gyerekeket vaárnaponként 10 órától. A műsort Facebook oldalukon találod.

Kézműveskednél?

Az ünnepi készülődésből kicsik és nagyok egyaránt kivehetik a részüket. Az Ujpalotai Közösségi Ház Facebook oldalán április első hetében fejtörők, rejtvények melett kisfilmeket, kézműves programot is találtok.

Részlet az Újpalotai Közösségi Ház Húsvétolós játékából - Képkereső 1.

Vonz a tudomány?

Akkor Neked találta ki az Agóra Tudományos Élménypark Nagypéntektől Húsvét hétfőig tartó programsorozatát.

A részletesebb ajánló szerint szó lesz a nyuszik szőrős talpának titkairól a Húsvét-szigetek gigantikus kőszobrain át a jávai csirkék különleges tojásáig mindenről, ami húsvét. És persze lesz kísérletezés is!

Zene, a zene, a zene...

Díjmentes élő közvetítés a Kodály Központból

, Az én békém öröme címmel húsvéti ünnepi hangversenyt hallgathattok meg a  Pannon Filharmonikusok előadásában.

Olyan darabokat játszanak majd, mint

Georg Philipp Telemann: Tudom, hogy a Megváltóm él (Ich weiß, daß mein Erlöser lebt, TWV 1:877); Händel: Csillapodjatok, szelek (Silete venti, HWV 242)
vagy Mozart: "Nagy" Esz-dúr szimfónia (K.543).

 

Fesztiválozz online!

A HUBBY Nemzetközi Gyerekkkönyfesztivál online 3 napos programkavalkádja magyar könyvkiadókkal. Hogy mit, hol, mikor? A részletes programot ITT találod!

Online országos programajánlónkat és sokkal több programot ITT találsz!

Nem akarsz semmiről lemaradni?

Hogy ne felejtsétek el, mikor milyen program vár rátok, nyomtassátok ki áprilisi ingyenesen letölthető imamis naptárunkat, írjátok bele és máris mehet a hűtőre.

ADL - Debrecenimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Megmentő ölelés

Megmentő ölelés

Az ölelés megnyugtat, oldja a stresszt, lelki állóképességet ad és növeli az összetartozás érzését. Ez a rendkívüli történet is azt bizonyítja, hogy az ölelés gyógyító erőket tud mozgósítani, sőt életet is menthet.
Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Érettségi, felvételi vagy nyelvvizsga? Szülőként természetes, hogy szeretnénk ilyenkor is a gyerek mellett állni, motiválni, segíteni őt. Mit mondjunk a nagy megmérettetés előtt álló kamaszunknak? Egyelőre azt tudom, hogy mit NE mondjunk! :) Íme 10 demotiváló mondat, amit azonnal törölj ki a szótáradból, ha jót akarsz neki. És magadnak.
Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Gyakran szembesülünk azzal, hogy a hagyományos húsvéti ételek megmaradnak, 3-4. napon már nem szívesen eszi a család. Új köntöst adva nekik azonban elfogy!
Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Nem féltem a koronavírustól, nem rettegtem a betegségtől, a szövődményeitől, valahogy úgy éreztem, hogy én azok közé fogok tartozni, akik át sem fognak esni rajta, hiszen nem törvényszerű, hogy minden ember elkapja. 
Ugrás az oldal tetejére