Jelenlegi hely

Olcsóbb lehet a nyári tábor Debrecen Városkártyával

Színes, játékos programok, szakképzett foglalkozásvezetők, edzők és több helyszín várja a gyerekeket június 21-től a Debreceni nyári táborokban. Két szervező, a Debreceni Sportcentrum Kft. labdarúgó, kézilabda és Kincskereső 2021-es nyári sporttáboraira és a Modem alkotótáboraira is különleges kedvezményekkel lehet most foglalni.

Debrecen Városkártya

Egy éve vezették be a Debrecen Városkártyát, erős érdeklődés övezte, de a járvány miatt megtorpant az érdeklődés utána. A tábori kedvezményt a kártyával rendelkező gyerekek kapják.

- Az a 3. életévét betöltött, debreceni állandó lakcímmel rendelkező személy igényelhet Városkártyát, aki rendelkezik érvényes személyazonosító igazolvánnyal. 16 éves kor alatti vagy cselekvőképtelen személy részére csak a törvényes képviselő igényelheti a Városkártyát.
- A Városkártya igénylése kizárólag személyesen, érvényes személyazonosító igazolvány és érvényes, debreceni állandó lakcímet tartalmazó lakcímkártya birtokában történhet a Kártyakibocsátó pontokon.
- A Városkártya kiváltásának költsége 1.000 Ft/kártya, mely kiváltáskor a helyszínen fizetendő. A kártya azonnal átvehető és használható.
- Kiváltani a Tourinform-irodában, a Visit Debrecen konténerben, a DV Parking ügyfélszolgálatán és a DVSC Shopban lehet.

Táborok kedvezményesen városkártyával

A Modem sok, kis létszámú tábort szervez, idén is tízfős csoportokat várnak majd a művészeti táborokba, hét vagy nyolc turnus lesz augusztus végéig. 12 ezer forintba kerül majd az egyhetes táborozás, testvéreknek gyerekenként 10 ezer forint lesz az ár.  6 és 14 év közötti gyerekeket várnak a tematikus táborokba, a téma a kortárs művészet lesz, napi háromszori étkeztetést biztosítanak a résztvevőknek.

A szülőnek nem szükséges védettségi kártyával rendelkeznie ahhoz, hogy a gyermekét elvigye a táborba.

A Debreceni Sportcentrum Kft.  is nyújt testvérkedvezményt labdarúgó, kézilabda és Kincskereső táboraira. Egy tábor költsége 35 ezer forint, Debrecen Városkártyával csak 30 ezer. Ez három étkezést jelent, létesítményhasználatot, uszodabérletet, falmászóprogramot tartalmaz. Hatéves kortól várják a gyerekeket a sporttáborokba, semmilyen előképzettségre nincs szükségük.

A Debrecen Városkártya felhasználási lehetőségei egyre szélesebbek, a részletes információk ITT találhatóak.

Kedvező áru táborok, időpont vagy tematika szerint itt találhatóak.

ADL - Debrecenimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Néha kicsit átvernek

Zöldnek lenni trendi! Néha egy kicsit átvernek...

Vagy egy kicsit többször is. Igen, sajnos ez az igazság. Ma olyan szemléletes példákkal készültem Nektek, amelyek egyértelműen mutatják, hogy jó tisztában lennünk a fogalmak pontos jelentésével, a flakonok tartalmával és az egymásra nagyon hasonlító, de teljesen mást jelentő hívószavak mögöttes tartalmaival. Mert nagyon nem mindegy, hogy mi kerül a levesbe: ételecet vagy ecetsav-esszencia!
Hogyan köss barátságot magaddal?

Hogyan köss barátságot magaddal?

Hibáinkra vagy az erősségekre érdemes koncentrálnunk a változás érdekében? A legtöbbször két végpont között ingázunk: nekem van igazam, a leglegleg-nek hiszem magam, vagy a hibáim tükrében ostorozom magam. A leggyakoribb, hogy hol itt-hol ott vagyok.
46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

Mivel kössük le a gyerekeket a hosszú nyári napokon? Tablet, telefon és TV helyett próbáljatok ki valamit a listáról!
Relax

Miben rejlik a természet vonzereje? Újabb vitalitástipp a lendületes nyárkezdéshez

Mindannyian szeretünk a természetben kikapcsolódni. Valaki a sport kedvéért, gyorsan átsuhanva a vidéken, akár extrém élményekre is vadászhat. Mások csapatban a közösségélményért kirándulnak.
Ugrás az oldal tetejére