Jelenlegi hely

A legjobb cipő kismamák számára

Amikor az ember élete fenekestül felfordul a gyermeke érkezésekor, már nincsen arra idő, hogy cipőt kössön - hiszen annyi minden másra kell figyelnie, ehhez pedig hajolni és bogozni, csomózni kell. Ekkor a türelem könnyen elillan, és a figyelem a gyorsaság és kényelem felé kezd tolódni. A praktikusság nagy előny - ehhez pedig hoztunk egy kis ihletet, hogy miként válaszd ki a legjobb cipőt.

Megváltozott igények

Kismamaként új szempontok kerülnek előtérbe, amikor cipőt kell választani, hiszen a terhesség során még akár a lábméretünk is megváltozott.

  • A legfontosabb szempont a kényelem, ami segít a járás és a tartás egészségének megtartásában is.
  • A másik különösen fontos tulajdonság az, hogy akár egy másodpercen belül felvegyük. Hiszen kinek van arra ideje akár egy, akár több poronty mellett, hogy drága perceket veszítsen el a cipőfűzés és -kötés miatt? Hát még várandósan, amikor a hajolgatás egy kevésbé javasolt vagy kényelmes mozdulat!

A fenti elvárásokhoz a legjobban a Vans Slip on cipői illeszkednek, hiszen ezek a fazonok már a nevükben is hordozzák a gyors felkapást: “csússz bele”!

Stílusosan minden szetthez

A Vans belebújós cipőivel ráadásul nem lehet mellélőni, hiszen sokféle stílushoz variálhatóak. Ha csak egy farmernadrághoz és pólóhoz vagy éppen egy bővebb ruhához vesszük fel, a megfelelő színű verzióban sikkes megjelenést adhatnak - mindezt úgy, hogy az elsődleges igényeket is képesek kielégíteni.

A sokat mozgó embereknek különösen komfortos, hiszen extra könnyű szerkezete nem nehezíti el a lábakat, és megfelelő támogatást nyújt azoknak a szaladós napokon egyaránt. A plusz előnye, hogy összekoszolása esetén elég csak bedobni a mosógépbe, hiszen a felsőrésze textilből készült, ami jól szellőzik, míg a talpa vastagabb gumi, ami az esős napokon nyújt biztonságot.

Ha keressük az igazi cipőt, akkor ebben az e-shopban még többet is találhatunk - a különböző dizájnok és fazonok között könnyedén felfedezhetjük azt a cipőt, ami hű társunk lehet a kismamaság ideje alatt.

A fotó forrása:

Footshop

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére