Jelenlegi hely

Iskolakezdés? Új DKV menetrendek!

Az iskolakezdéshez igazodva szeptember 1-től, csütörtöktől új menetrend szerint közlekedteti járatait a DKV Zrt.

Változik a DKV Zrt. menetrendje

Az iskolakezdéshez igazodva szeptember 1-től új menetrend szerint közlekedteti járatait a DKV Zrt. Ez a menetrend az utasszámlálási adatok alapján készült, figyelembe véve a pandémia és az elmúlt időszak inflációs hatásait, az üzemanyagárak jelentős emelkedését valamint az országos, a debreceni közösségi közlekedés működtetésében is fennakadásokat okozó munkaerőhiányt.

A DKV Zrt. az új menetrendet 2022. szeptember 1-én, csütörtökön üzemkezdettől alkalmazza. Az autóbuszok új menetrendjében a tanítási időszak, munkanap sáv tartalmazza az új indulási időpontokat minden járat esetében. 

  • A változások nem érintik a trolibuszok és a villamosok menetrendjét, azok továbbra is a megszokott tanítási időszak, munkanapi menetrend szerint közlekednek.
  • Módosított útvonalon és indulási idővel közlekedik az 1-es villamosa pályaszerkezet átépítési munkák miatt, szeptember 18-ig kissé módosul a járatok indulási ideje és útvonala.
  • Az utasok észrevételeit figyelembe véve szeptember 1-étől változik a 42-es járat útvonala is. Az autóbusz, érintve a Helyközi autóbusz-állomást, az alábbi útvonalon közlekedik:

Nagyállomás – Erzsébet utca – Antall József utca – Tisza István utca – Széchenyi utca – Nyugati utca – Pesti utca – Bartók Béla utca – eredeti útvonal

további részletek a menetrendekről ITT.

Szeptemberi bérlettel már augusztusban! 

A zavartalan tanévkezdés érdekében a szeptember hónapra érvényes bérletekkel már 2022. augusztus 28-tól igénybe vehetők a DKV autóbusz, trolibusz és villamos járatain. 

ADL - Debrecenimami

Forrás: dkv.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Kamaszoknak mesélni? Kell nekik egyáltalán a mese? És a felnőtteknek? Zalka Csenge Virággal beszélgettünk a mesélés titkairól. Csenge maga is egy tüneményes mesélő. Főállásban mesevilág uralkodónője, mellékállásban pedig A MESEVILÁG nagykövete.
Csók, puszi a gyerek előtt, avagy mennyire illik kimutatni az érzelmeinket a csemetéink előtt

Csók, puszi a gyerek előtt, avagy mennyire illik kimutatni az érzelmeinket a csemetéink előtt

A napokban belefutottam egy anyukák között zajló beszélgetésbe mely igazán megosztotta a társaságot.  Arról diskuráltak a játszótéren ücsörögve, hogy vajon mennyire illik/kell/szabad kimutatni az érzelmeinket a gyerekek előtt. Nagyon érdekes meglátásokat hallottam, melyeket most szeretnék veletek is megosztani. Sőt, kíváncsian várom véleményeteket a témában. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
A környezetszennyezés hatással lehet a gyermek nemére?

A környezetszennyezés hatással lehet a gyermek nemére?

Ólom, higany, króm.. nem csak a kémiaóráinkon szereplő elemek. Nap mint nap kapcsolatba kerülünk velük, krómozott eszközök és aluminium edények állnak a konyhákban, ólom van a nem étkezési célokra szánt kerámiamázakban... soroljam?
Ezeken a képeken röhög az internet - a legjobb iskolakezdős mémek 2022-ben

Ezeken a képeken röhög az internet - a legjobb iskolakezdős mémek 2022-ben

Akárhogy nézzük, hosszú volt az a 72 nap nyári szünet.  Biztos lehetsz benne, nem Te vagy az egyedüli, aki csemetéje minden imádata mellett ne érezne időnként így. A sulikezdés okozta féktelen örömképekkel szeretnénk erőt adni a szünet utolsó napjaira.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére