Jelenlegi hely

Hogyan alakítsunk ki rendezett gardróbszekrényt?

Minden szezonváltáskor érdemes egy kicsit átrendeznünk a ruhásszekrényünket, hogy az évszaknak megfelelő darabok kerüljenek könnyen elérhető helyekre.

lyenkor mindannyiunkkal előfordult már, hogy egy második gardróbszekrény megvétele is eszünkbe jut, pedig okos térkihasználással sok helyet nyerhetünk.

Tárolási tippek

Szezonváltáskor a kevésbé használt ruhadarabokat a mélyebb polcok hátuljára száműzhetjük. Törekedjünk arra, hogy a polcokat teljes egészében használjuk ki: ha a lehetőségek megengedik pakoljuk két sorba ruháinkat, vagy a hátsó részekre helyezzünk el kis rendező dobozokat.

Új tárolófelület nyerhetünk a polcok végére és az ajtók belső oldalára felakasztható polcos elemekkel. Ha felcímkézett dobozokat használunk a polcokon, az sokkal jobb térkihasználást biztosít, arra azonban figyeljünk, hogy csak a ritkábban használt ruhadarabokat és kiegészítőket tároljuk ilyen módon.

Cipők tárolása esetén nem kis helyet nyerünk azzal, hogyha a párokat összeforgatjuk, bár ez a megoldás csak sportcipők esetén számít igazán hatékonynak. Ha más stílusú cipőink vannak, úgy lesz a legátláthatóbb a tárolásuk, ha a pár egyik fele az ajtó felé néz, a másik pedig pont fordítva van, így ugyanis a polc teljes mélysége ki lesz használva.

Ha szekrényünkben még így sincsen elegendő hely, jó ötlet lehet az éppen nem szezonális ruhadarabokat máshol tárolni. Nyári ruháinkat elhelyezhetjük például a franciaágyak alatt kialakított tároló részben, vagy egy külön kisszekrényben, hogy gardróbunkat kitárva, csak az évszaknak megfelelő ruhák fogadjanak minket.

Mielőtt megkezdjük szekrényünk átrendezését, jó ötlet egy kicsit hátralépni, és átgondolni, hogy az adott szezonban pontosan milyen ruhadarabokra lehet szükségünk, és melyek azok, amiket után egy darabig nem fogunk nyúlni. Ha ezt észben tartjuk, azzal saját dolgunkat könnyítjük meg.

A fotó forrása: Kostikova Natalia / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Kamaszoknak mesélni? Kell nekik egyáltalán a mese? És a felnőtteknek? Zalka Csenge Virággal beszélgettünk a mesélés titkairól. Csenge maga is egy tüneményes mesélő. Főállásban mesevilág uralkodónője, mellékállásban pedig A MESEVILÁG nagykövete.
Csók, puszi a gyerek előtt, avagy mennyire illik kimutatni az érzelmeinket a csemetéink előtt

Csók, puszi a gyerek előtt, avagy mennyire illik kimutatni az érzelmeinket a csemetéink előtt

A napokban belefutottam egy anyukák között zajló beszélgetésbe mely igazán megosztotta a társaságot.  Arról diskuráltak a játszótéren ücsörögve, hogy vajon mennyire illik/kell/szabad kimutatni az érzelmeinket a gyerekek előtt. Nagyon érdekes meglátásokat hallottam, melyeket most szeretnék veletek is megosztani. Sőt, kíváncsian várom véleményeteket a témában. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
A környezetszennyezés hatással lehet a gyermek nemére?

A környezetszennyezés hatással lehet a gyermek nemére?

Ólom, higany, króm.. nem csak a kémiaóráinkon szereplő elemek. Nap mint nap kapcsolatba kerülünk velük, krómozott eszközök és aluminium edények állnak a konyhákban, ólom van a nem étkezési célokra szánt kerámiamázakban... soroljam?
Ezeken a képeken röhög az internet - a legjobb iskolakezdős mémek 2022-ben

Ezeken a képeken röhög az internet - a legjobb iskolakezdős mémek 2022-ben

Akárhogy nézzük, hosszú volt az a 72 nap nyári szünet.  Biztos lehetsz benne, nem Te vagy az egyedüli, aki csemetéje minden imádata mellett ne érezne időnként így. A sulikezdés okozta féktelen örömképekkel szeretnénk erőt adni a szünet utolsó napjaira.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére