Jelenlegi hely

Életpszichológia

Támogató - tanácsadó közösség
Cím:  4024 Debrecen, Nap u. 5.

Debrecen belvárosában, a Nap utcán elkezdte működését egy támogató-tanácsadó közösség, amelyben komoly szakmai háttérrel rendelkező szakemberek adnak segítséget a hozzájuk fordulóknak.

Az Élet kezdetétől indulva a gyerekvállalás, a várandósság, a szülésre készülődés és a szülővé válás kérdéseivel és nehézségeivel fordulhattok hozzánk. A családok életében kialakuló lehetséges problémák – párkapcsolati, gyereknevelési, a gyermekek fejlődésével és viselkedésével kapcsolatos nehézségekkel való megküzdés támogatása is a célunk.

Terveink között szerepel az egyéni tanácsadáson (konzultáción) kívül csoportfoglalkozások (gyerekek és felnőttek számára) indítása, meghívott szakemberek bevonásával esti beszélgetések meghirdetése, a szülés- születés élmény védelmét szolgáló programok biztosítása és olyan képzési lehetőségek szervezése a szakemberek és az érdeklődők számára, amelyek segíthetnek az Élet teljességének megélésében, megbillent egyensúlyunk helyreállításában.
 

Szakembereink:

  • Ferenczi Beáta: pszichológus, családterapeuta, dúla - egyéni és csoportos tanácsadás gyermekeknek és felnőtteknek, szülésfelkészítő és szülésélmény feldolgozás egyéni és csoportos.
  • Gyenge Krisztina: védőnő, TSMT terapeuta - TSMT torna gyermekeknek.
  • Hofgárt-Ékes Noémi: dúla, szülésfelkészítő tréner, végzős pszichológushallgató - egyéni és csoportos szülésfelkészítő tréningek, szülésélmény feldolgozó csoportok.
  • Márta Szilvia: pszichológus - egyéni tanácsadás gyermekeknek és felnőtteknek.
  • dr. Nótin Ágnes: pszichológus - egyéni tanácsadás, autogén tréning, relaxáció.
  • Rákos Piroska: pszichológus - egyéni tanácsadás, személyiségfejlesztés, képességmérés.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére