Jelenlegi hely

Életpszichológia

Támogató - tanácsadó közösség
Cím:  4024 Debrecen, Nap u. 5.

Debrecen belvárosában, a Nap utcán elkezdte működését egy támogató-tanácsadó közösség, amelyben komoly szakmai háttérrel rendelkező szakemberek adnak segítséget a hozzájuk fordulóknak.

Az Élet kezdetétől indulva a gyerekvállalás, a várandósság, a szülésre készülődés és a szülővé válás kérdéseivel és nehézségeivel fordulhattok hozzánk. A családok életében kialakuló lehetséges problémák – párkapcsolati, gyereknevelési, a gyermekek fejlődésével és viselkedésével kapcsolatos nehézségekkel való megküzdés támogatása is a célunk.

Terveink között szerepel az egyéni tanácsadáson (konzultáción) kívül csoportfoglalkozások (gyerekek és felnőttek számára) indítása, meghívott szakemberek bevonásával esti beszélgetések meghirdetése, a szülés- születés élmény védelmét szolgáló programok biztosítása és olyan képzési lehetőségek szervezése a szakemberek és az érdeklődők számára, amelyek segíthetnek az Élet teljességének megélésében, megbillent egyensúlyunk helyreállításában.
 

Szakembereink:

  • Ferenczi Beáta: pszichológus, családterapeuta, dúla - egyéni és csoportos tanácsadás gyermekeknek és felnőtteknek, szülésfelkészítő és szülésélmény feldolgozás egyéni és csoportos.
  • Gyenge Krisztina: védőnő, TSMT terapeuta - TSMT torna gyermekeknek.
  • Hofgárt-Ékes Noémi: dúla, szülésfelkészítő tréner, végzős pszichológushallgató - egyéni és csoportos szülésfelkészítő tréningek, szülésélmény feldolgozó csoportok.
  • Márta Szilvia: pszichológus - egyéni tanácsadás gyermekeknek és felnőtteknek.
  • dr. Nótin Ágnes: pszichológus - egyéni tanácsadás, autogén tréning, relaxáció.
  • Rákos Piroska: pszichológus - egyéni tanácsadás, személyiségfejlesztés, képességmérés.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Ugrás az oldal tetejére