Jelenlegi hely

Debreceni Kinizsi Pál Általános Iskola

Cím: 4028 Debrecen Kurucz u. 32-42. 
Tel: 06-30/462-3323 vagy 06-20/337-1930
Email: iskola@kinizsi-debr.edu.hu
Igazgató: Piros Zoltán
 
http://kinizsi-debr.sulinet.hu/

A Debrecenimami 2012 őszi "A mi iskolánk" című pályázata keretében több szülő osztotta meg gyermeke iskolájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket itt olvashatod:
 • Az iskola színvonalas és környezet barát helyen van. Nagyon sok lehetőséget nyújt gyermekeink számára,úgy a sporttal úgy a nyelvoktatással kapcsolatban. 
 • Azért, mert az iskola kertvárosi övezetben van, csendes, jó a levegő. A tanárok többségét személyesen is ismerjük.
 • Gyermekbarát. Kiváló pedagógia.
 • Jók a tanárok!
 • Kis iskola és családias. Az alsó és a felső évfolyamok is nagyon jók. Jó a német nyelv oktatás, támogatják a versenysportjában is. 
 • Közel van, jók az alapok a hatosztályos gimnáziumba való továbblépéshez.
 • Megfelelő az emelt szintű oktatás matematikából, megtanítja a gyerekeknek a logikus gondolkodást.
 • Mert a gyerek választotta és azóta is szereti.a tanítónőkkel mindent meg lehet beszélni.Jó az osztályközösség.Sok a sportolási lehetőség. Első óta tanulnak informatikát. Nagy az iskolakönyvtára.
 • Mert családias a hangulat.A tanító nénikkel mindent meg lehet beszélni.Nagyon jó a szülő és az osztályközösség.
 • Mert családias az iskola, színvonalas a tanítás, sok külön program van mind a gyerekek és a szülők számára. Sok sportolási lehetőség van, kertvárosi iskola hatalmas udvarral.
 • Mert családias iskolát kerestünk gyermekünknek.
 • Nagyon jó, színvonalas oktatás folyik az iskolában. Családias a hangulat, a lehetőségekhez mérten legbarátságosabb környezetet próbálják a gyerekek részére kialakítani. Jók az iskolából tovább tanulni szándékozók esélyei, jók az iskola eredményei e téren. 
 • Napköziotthonos az iskola,így a gyerekek hétköznap nincsenek leterhelve.A tanítónénik aranyosak,kedvesek,segítőkészek.Fontos,hogy az intézmény kicsi és családias.
 • Napköziotthonos az iskola. Nagyon jó, hogy a gyerekek nem hoznak haza csak hétvégén házi feladatot. Így nincsenek annyira leterhelve. :)
 • Sok a barátnő,és a matematika miatt.
 • Színvonalas az oktatás, sok a sportolási lehetőség, családias a hangulat. Sok tanításon kívüli program várja a tanulókat.
 

Hozzászólások

A  Debrecenimami 2015/16. évi „A mi iskolánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked iskoláját?” A válaszok itt olvashatók.

Harmadik gyermekem jár ebbe az iskolába és ha újra választanom kellene, akkor is ezt az iskolát választanám! Versenyekkel ösztönzik a gyerekeket a tanulásra és ami számomra meglepő volt (főleg alsóban), nem csak a kitűnő tanulók, hanem a gyengébbek is versenyezhetnek és akár nyerhetnek. Itt még a gyengébb tanulók is nagyon sok dícséretet kapnak és szívesen járnak iskolába, amiért hálás vagyok a pedagógusoknak!

Ezen kívül családias a hangulat, hagyománytisztelő és iskolaotthonos iskola, ami számomra tökéletes, hiszen alsóba nincs házi feladat, csak szorgalmi, amit sokkal szívesebben megcsinálnak a gyerekek!

Csak ajánlani tudom ezt az iskolát és érdemes a nyílt napokon ellátogatni ide!

Nagyon jó iskola, kis létszámú, családias, sok programot szerveznek a gyerekeknek, nagyon jók a tanárok.

Bocsánat,nem ehhez az iskolához szerettem volna irni :-) Kérem törölni szíveskedjenek. 

Családias, gyerekléptékű iskola nagyszerű vezetéssel és pedagógusokkal. Nagy hangsúlyt fektetnek az alapokra, nincs rohanás, nincs tonnányi házi feladat otthonra, a gyerekeknek marad idejük arra is, hogy gyerekek legyenek. Egész évben iskolai hagyományok színesítik a gyerekek mindennapjait, rendszeresen járnak különféle foglalkozásokra, színházi előadásokra. Az iskola a gyerekek második otthona - és ez egy olyan otthon, ahova szívesen járnak :-)

Az Iskola kertvárosban helyezkedik el ami egy nagyon jó dolog.Egyáltalán nem "nagyüzemi"intézmény.A tanárok kedvesek segítőkészek.Fontosnak tartom az a sokszínű és sokrétű programot,versenyt amit a gyerekeknek rendeznek,szerveznek és ezáltal egy élmény a gyereknek az iskolába járás és nem egy kötelező dolognak tekintik.

 

 

 

 

 

Azt szeretném megkérdezni azoktól a szülőktől akiknek a gyerekük az autista tagozatra jár,hogy mi a véleményük a suliról tanárokról tanításról?Iskolaválasztás előtt vagyok és nem ismerem a debreceni iskolákat.segitséget kérnék ebben de csak szülőktől .köszönöm 

Kedves Érdeklődő!

Szeretném megkérdezni, hogy azóta kapott e kérdésére érdeklődésére választ?

Zsuzsi

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

50 év a Hortobágyi Pusztán

50 év a Hortobágyi Pusztán

Pályázat típusa: alkotópályázat 3 - 18+ korosztályig több kategóriában Beküldési határidő: 2023. április 3.
Hímzett kötény, kiscsizma... 2023

Hímzett kötény, kiscsizma... 2023

Pályázat típusa: néptánverseny óvodás csoportoknak Beküldési határidő: 2023. március 21.
Janikovszky Éva meseíró pályázat

Janikovszky Éva meseíró pályázat

Pályázat típusa: 7-16 éves fiataloknak írói pályázat Beküldési határidő: 2023. április 12.
Ismered azokat a napokat? – avagy anyák home office-ban

Ismered azokat a napokat? – avagy anyák home office-ban

Ismered azokat a napokat, amikor már annyira felgyülemlik a fejed felett a tennivaló, hogy tudod, csak akkor végeznél vele, ha 3 napig alvás nélkül nyomnád?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére