Jelenlegi hely

Karszalagos Hétvége

Időpont: 2021. június 12-13. 10.00-19.00
Helyszín: Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark

 

Az elmúlt évek hagyományához híven nyár elejétől egészen október végéig havonta megrendezzük a nagysikerű Karszalagos Hétvégét, amelyre első alkalommal június 12-én és 13-án kerül sor. Az akció keretében karszalagos belépő birtokában egész nap – 10:00-tól egészen 19:00-ig, vagyis tavalyhoz képest egy órával tovább – korlátlanul használhatjátok majd valamennyi játékgépünket.

A karszalagos belépők tavalyhoz képes változatlan áron, gyermekek részére fejenként 3900 Ft-ért, míg felnőtteknek mindössze 3500 Ft-ért válthatók meg pénztárunkban a rendezvény ideje alatt vagy online elővételben.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Néha kicsit átvernek

Zöldnek lenni trendi! Néha egy kicsit átvernek...

Vagy egy kicsit többször is. Igen, sajnos ez az igazság. Ma olyan szemléletes példákkal készültem Nektek, amelyek egyértelműen mutatják, hogy jó tisztában lennünk a fogalmak pontos jelentésével, a flakonok tartalmával és az egymásra nagyon hasonlító, de teljesen mást jelentő hívószavak mögöttes tartalmaival. Mert nagyon nem mindegy, hogy mi kerül a levesbe: ételecet vagy ecetsav-esszencia!
Hogyan köss barátságot magaddal?

Hogyan köss barátságot magaddal?

Hibáinkra vagy az erősségekre érdemes koncentrálnunk a változás érdekében? A legtöbbször két végpont között ingázunk: nekem van igazam, a leglegleg-nek hiszem magam, vagy a hibáim tükrében ostorozom magam. A leggyakoribb, hogy hol itt-hol ott vagyok.
46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

Mivel kössük le a gyerekeket a hosszú nyári napokon? Tablet, telefon és TV helyett próbáljatok ki valamit a listáról!
Relax

Miben rejlik a természet vonzereje? Újabb vitalitástipp a lendületes nyárkezdéshez

Mindannyian szeretünk a természetben kikapcsolódni. Valaki a sport kedvéért, gyorsan átsuhanva a vidéken, akár extrém élményekre is vadászhat. Mások csapatban a közösségélményért kirándulnak.
Ugrás az oldal tetejére