Jelenlegi hely

Karszalagos Este

Időpont: 2021. június 16. 20.30-23.30
Helyszín: Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark

 

Idén nyáron visszatér tavalyi újdonságunk, a vidámparki Karszalagos Este!

A nyári szünet közeledtével örömmel jelentjük be, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel idén is megrendezzük a korlátlan vidámparki kalandokat és a nyáresték különleges varázsát egyesítő Karszalagos Estéket összesen három alkalommal: június 16-án, július 14-én és augusztus 11-én 20:30-tól 23:30-ig.

A tavalyhoz képest változatlan, egységesen 3.300 Ft/fő áron – akár online elővételben is – megváltható karszalagos belépő birtokában a rendezvény ideje alatt korlátlanul használhatjátok majd valamennyi játékgépünket, köztük a jubileumi évben átadott, professzionális fény- és hangtechnikával felszerelt Apollo-X-et.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Néha kicsit átvernek

Zöldnek lenni trendi! Néha egy kicsit átvernek...

Vagy egy kicsit többször is. Igen, sajnos ez az igazság. Ma olyan szemléletes példákkal készültem Nektek, amelyek egyértelműen mutatják, hogy jó tisztában lennünk a fogalmak pontos jelentésével, a flakonok tartalmával és az egymásra nagyon hasonlító, de teljesen mást jelentő hívószavak mögöttes tartalmaival. Mert nagyon nem mindegy, hogy mi kerül a levesbe: ételecet vagy ecetsav-esszencia!
Hogyan köss barátságot magaddal?

Hogyan köss barátságot magaddal?

Hibáinkra vagy az erősségekre érdemes koncentrálnunk a változás érdekében? A legtöbbször két végpont között ingázunk: nekem van igazam, a leglegleg-nek hiszem magam, vagy a hibáim tükrében ostorozom magam. A leggyakoribb, hogy hol itt-hol ott vagyok.
46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

Mivel kössük le a gyerekeket a hosszú nyári napokon? Tablet, telefon és TV helyett próbáljatok ki valamit a listáról!
Relax

Miben rejlik a természet vonzereje? Újabb vitalitástipp a lendületes nyárkezdéshez

Mindannyian szeretünk a természetben kikapcsolódni. Valaki a sport kedvéért, gyorsan átsuhanva a vidéken, akár extrém élményekre is vadászhat. Mások csapatban a közösségélményért kirándulnak.
Ugrás az oldal tetejére