Jelenlegi hely

Iszkiri zenekar – Csillagos ötös!

Időpont: 2024. április 7. vasárnap 10.00 órakor 
Helyszín: Kölcsey Központ (Debrecen, Bethlen u.)

 

Az Iszkiri zenekar április 7-én, vasárnap délelőtt 10 órától Csillagos 5-ös című előadásával várja közönségét a Kölcsey Központ Nagytermében. A modern, vagány gyermekzenéjéről ismert együttes tagjai már az Iszkiri megalakulása előtt is rendszeresen játszottak a legkisebbeknek. A hangszerek és a zenei műfajok színes világa kisgyermekkoruk óta foglalkoztatta őket, ezért 2011-ben úgy döntöttek, hogy a formáció alapításával kötik össze civil foglalkozásukat és közös hobbijukat. Mivel az alapító tagok maguk is többgyermekes apukák és pedagógusok, interaktív koncertjeiken könnyen szót (és hangot) értenek közönségükkel.


Még több családi program érdekelne? Hírlevelünkkel nem maradhatsz le semmiről!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére