Jelenlegi hely

Edda Művek Unplugged

Időpont: 2023. november 27. hétfő 19:00 órakor
Helyszín: Kölcsey Központ (Debrecen, Bethlen u.)

 

A SZERETET ASZTALÁNÁL...

A jövőre 50 éves zenekar egy minden vonatkozásában rendhagyó koncerttel nyitja a LEGENDÁK ÉVE koncertsorozatunk keretében a Debreceni Nagytemplomi Adventi Koncerteket.
Rendhagyó, mert minden igyekezett ellenére - színpadtechnikai okok miatt – „külső” helyszínen, a Kölcsey Központban kerül megrendezésre, de a Nagytemplom szakrális szellemisége valóságosan, maga az épületbelső virtuálisan mégiscsak jelen lesz. Így a Kölcsey nagyterme lesz a templom, ahol otthon vagyunk.
Rendhagyó azért is, mert az unplugged – akusztikus – koncert talán a legalkalmasabb forma arra, hogy egy együttes - lebontva a külsőségeket a dalairól - azokat a legbensőségesebben, azok üzenetére koncentrálva mutassa meg.
És legfőképpen rendhagyó azért is, mert Pataky Attila erre az alkalomra olyan dalokat válogatott össze az 50 éves életműből, amelyek a SZERETET ASZTALÁNÁL cím alá gyűjtve így együtt talán még sohasem hangzottak el és útravalóul szolgálnak az adventi időszakra.
Ezt az egyszeri élményt a világhírű Lautitia Kóruscsalád közreműködése teszi még teljesebbé.
Meghitt, örömteli pillanatoknak nézünk elébe…

 


Még több családi program érdekelne? Hírlevelünkkel nem maradhatsz le semmiről!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Miért hazudik a gyerek?

Miért hazudik a gyerek?

Bizonyára találkoztál már olyan szülővel, aki meglepődve tette fel a kérdést: Miért hazudik ez a gyerek? Amikor ezt kérdezik, akkor ezzel arra célozgatnak, hogy valami baj van a gyerekkel. Van különbség aközött, hogy néha füllent a gyerek vagy ha állandóan hazudozik, de ezek alapja hasonló. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére