Jelenlegi hely

"Beszélj úgy..." szülő-gyermek kommunikációs tréning

Időpont: 2021. október 09. szombat, 9.00-17.00
Helyszín: Debrecen, Hadházi út 19. (Helen Doron nyelviskola)

 

Csodálatos szülő voltam mielőtt gyermekeim születtek volna...

Szeretnéd most is így érezni magad anélkül, hogy belefeszülnél a tökéletes szülő szerepébe?

Segítünk gyakorlatban jól használható, egyszerű eszközöket adni a kezedbe, hogy "elég jó szülő" lehess. Hiszen ez pont elég!

  • Elképzelted már, milyen lehet amikor nem vitával indul a reggel, jó hangulatban tudtok elindulni otthonról?
  • Amikor hazaértek, a küzdelmes tanulás, a rendrakás, vagy házimunka elleni tiltakozás helyett együtt tudtok működni? 
  • Azt is, hogy a véget nem érő testvérviták helyett, igazi jó testvér kapcsolat van a gyermekeid között? 
  • Az ismétlődő dacok és hisztik helyett működő eszközeid vannak?
  • Nem kell százszor szólnod, mert jól működő kommunikáció van köztetek?
  • Nincs többé szükség kiabálásra és büntetésre, mégis működik minden? Nem zsarolva, vagy jutalmazva tudod motiválni a gyermeked?
  • Álomképnek tűnik? Elhiszem.

Tudom, Te sem úgy tervezted a gyermeknevelést, hogy veszekedés, dac, büntetés mérgezze a mindennapjaitokat! Biztos vagyok benne, a gyermekeddel való kapcsolat nagyon fontos számodra, hiszen tudod: egy életre szól!

 A Beszélj úgy… 2 napos tréningünk pont Neked való, ha:

- úgy érzed te vagy a felnőtt, neked kellene tudnod, hogyan állj helyt jó szülőként, de ezt nem tanították az iskolában, nem vagy felkészülve erre.
- szüleid mintáját nem szeretnéd követni, de nincsenek új eszközeid.
Próbálkozol, olvastál, hallottál már jónak tűnő módszereket, elméletben jól megy, de mégis visszacsúszol a régi mintáidba.
- szeretnél végre találni valamit, ami a gyakorlatban is jól működik.
- kész vagy változtatni, hogy még nagyobb változást láss a gyerekeden és a kapcsolatotokban.
- olyan kicsi még a gyermeked, hogy eleve tiszta lappal szeretnél indulni és egy szeretetteljes, együttműködésen alapuló kommunikációt megtanulni, és ezt használni az első perctől kezdve
- már nem kicsi, akár kamasz is lehet, és még hiszel abban, hogy nem késő beépíteni a kapcsolatotokba olyan mintákat, amit ő majd a felnőtté válás során a kommunikációs helyzeteiben előnyösen tud alkalmazni (a tréning résztvevők AHA-élményként ismerik fel, hogy ezt a módszert párkapcsolatban, munkahelyen is jól tudják használni!)

Ha eljutottál idáig az olvasásban, minden bizonnyal magadra ismertél, és szeretnél végre úgy kapcsolódni a gyermekedhez, ahogy azt korábban megálmodtad.
Hidd el, nem az a bátor, aki érzi, valami nem jó, küzd, de mégsem változtat, hanem aki nyitott a változásra, lép, és közben rájön: de hát ez a tudás mindig is bennem volt, csak nem tudtam felszínre hozni egyedül.
Mi ezért vagyunk! Egy mankó az utadon, ahol Te vagy a főszereplő.
Ha békésebb, boldogabb mindennapokra vágysz, gyere el a tréningünkre és engedd, hogy több évtizedes szakmai tapasztalattal, több gyermekes anyukaként segíthessük Neked, Nektek. A tréning hivatalos hazai képviselőitől kaptuk a képzésünket, így garantált a minőség, hiszen Te és a gyermeked a legjobbat érdemlitek!

Karolina így írt a tréningünkről: "...nagyon örültem, mikor Kriszti és Erika elindították Debrecenben a tréninget.
Arra viszont nem számítottam, milyen mélyre is fognak hatolni a témák. És, mint minden esetben, ha szeretném, hogy valami változzon az életemben, nekem kell változnom. Most is ezzel találtam magam szemben.
Először nem gondoltam rá, de ez a tréning is része az önismereti utazásomnak, hogy jobb önmagammá válhassak, s akkor talán jobb társsá, szülővé is válhatok. Köszönöm!" - Domonkos-Nascsó Karolina édesanya

Ahhoz, hogy kicseréljük a régi, rosszul működő mintáinkat új, jól működő minták kellenek. Ezeket tanuljuk, gyakoroljuk be a tréningen.
Nincs varázspálcánk és nem is hiszünk a tuti tippekben, ez egy több mint 30 éves bevált módszerre épülő folyamat, amely olyan értékeken alapszik, amik időtállóak a mai modern világunkban is!
Ha elindulsz ezen az úton, olyan sikereket tapasztalsz meg, ami inspirál majd Téged a folytatásban. A gyermekeddel való szeretetteljes kapcsolat ad Erőt, hogy ezen az úton maradj. Tökéletes szülő nem létezik, de Te csodálatos szülő vagy, higgy magadban! Segítünk, hogy "elég jó szülő" lehess...és ennél nem kell több!

Pedagógusként úgy érzed megtanultad az elméletet, gyakorlatod, tapasztalatod is van, mégsem tudtok jól együttműködni a mai generációs gyermekekkel? Szeretnél működő eszközöket kapni, hogy továbbra is szívvel- lélekkel végezhesd a hivatásod? Nem szeretnél kiégni ebben a folyamatban? Ezt mi is őszintén reméljük! Értékes vagy, szükség van Rád! Az élet örök tanulás, miért ne bővítenéd szakmai és személyes repertoárod egy kincset érő tudással? 

Időpontok: 2021. október 9. és november 6.

Részletekről (a tréning tematikájáról, árakról) ITT érdeklődhetsz:beszeljugydebrecen@gmail.com

Élő kedvcsinálót a módszerhez (videó, szülői visszajelzések) ITT találsz: https://www.facebook.com/beszeljugydebrecen

Várunk szeretettel!

"Beszélj úgy..." hivatalos hazai képviselői által képzett trénerek:
Szathmáriné Csőke Krisztina és
Szegedi Erika

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Ugrás az oldal tetejére