Jelenlegi hely

126. Atlétikai Magyar Bajnokság

Időpont: 2021. június 26-27. szombat , vasárnap 15.10-től
Helyszín: Debreceni Sportcentrum, Oláh Gábor u. 5,

 

2021. június 26-27-én Debrecen ad otthont a 126. Atlétikai Magyar Bajnokságnak, mely a hazai atléták számára az utolsó olyan rangos esemény, ahol még értékes pontokat szerezhetnek a június 29-én záruló, olimpiai kvalifikációt eldöntő világranglistához, de az olimpiai szintek teljesítése sem kizárt.

A 126. Atlétikai Magyar Bajnokság, a Magyar Atlétika egyik legrégebbi tradicionális versenye, ahol rendre az ország legjobb atlétái versengenek az országos bajnoki cím megszerzéséért. Az idei évben 40 versenyszámban több mint 450 versenyző adta le nevezését a bajnokságra, mely a június 29-én záruló olimpiai kvalifikációs világranglista határideje előtt sokaknak az utolsó fontos esemény lesz arra, hogy részvételüket bebiztosítsák.

A Magyar Atlétikai Szövetség weboldalán (www.atletika.hu) valamint Facebook és Instagram oldalán (https://www.facebook.com/magyaratletikahttps://www.instagram.com/magyaratletika/) folyamatosan jelenek meg információk a versenyhez kapcsolódóan és az esemény alatt is élő hírfolyamban tudósítunk a verseny eredményekről, legfontosabb történésekről.

Az esemény élő közvetítése a Magyar Atlétikai Szövetség Youtube csatornáján érhető el: https://www.youtube.com/channel/UCeqRomaeB20yp0aVXs64IXA

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Mire jó a csend?

Mire jó a csend?

Túl nagy a zaj a világban, rengeteg inger, üzenet jut el hozzánk, állandóan szól valami. Értékessé vált a csend, hiszen a rohanó hétköznapokon kevés adatik belőle. Amikor nyáron egy hétre kiürült a lakásunk – táborozó gyerekek, üzleti úton lévő férj – „megcsendült a csend”.
„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

A férfiak sohasem fogják megérteni a nőket, és a nők sohasem fogják megérteni a férfiakat...
Ugrás az oldal tetejére