Jelenlegi hely

Virtuális nyílt nap 11-16 éveseknek a Debreceni Nemzetközi Iskolában

Időpont: 2023. november 23., csütörtök, két időpontban: 10.00 és 15.00 órától
Helyszín:  Debreceni Nemzetközi Iskola (4002 Debrecen, Heltai Gáspár u. 1.)

 

ONLINE Nyílt nap 11-16 éves gyermekeknek és családjuknak a Debreceni Nemzetközi Iskolában 2023. november 23-án, csütörtökön két időpontban: 10.00 és 15.00 órakor órától.

Találkozzon tanárainkkal és diákjainkkal, ismerje meg gyönyörű iskolánkat a Nagyerdő szívében és fedezze fel az ISD tanítási és tanulási módszereit a nyílt órákon.

Programok

A nyílt napunk online kerül megrendezésre, körülbelül egy órás programot tervezünk. A családok találkozhatnak a felső tagozatos igazgatóval és a felső tagozatos oktatási koordinátorral. A résztvevők tájékoztatást kaphatnak az iskola oktatási programjáról, megismerhetik az ISD tanítási és tanulási módszereit, és meghallgathatnak egy rövid összefoglalót a jelentkezési folyamatról, feltételekről.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az eseményt angol nyelven tartjuk és nem lesz magyar fordítás.

>>>Jelentkeznél? 
ÍGY TUDOD MEGTENNI:

Ha szeretne részt venni, kérjük, regisztráljon az alábbi gombra kattintva! Ez az Open Apply, az ISD online, angol nyelvű regisztrációs platformjára irányítja át.
Itt válassza ki az MYP opciót (Middle Years Programme), jelölje be az “V. Open Day” részt, és kattintson a “View Schedule” gombra, hogy a naptárban láthassa az időpontokat. Válassza ki az Önnek megfelelő időpontot, és regisztráljon.

A regisztrációnál megadott e-mail cím alapján elküldjük a részleteket és egy emlékeztetőt az esemény előtt.

Regisztráció az ISD honlapján ITT!

Nem bírsz várni november 23-ig? A bemutatkozó videóban beleshetsz az iskola kulisszái mögé.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Miért hazudik a gyerek?

Miért hazudik a gyerek?

Bizonyára találkoztál már olyan szülővel, aki meglepődve tette fel a kérdést: Miért hazudik ez a gyerek? Amikor ezt kérdezik, akkor ezzel arra célozgatnak, hogy valami baj van a gyerekkel. Van különbség aközött, hogy néha füllent a gyerek vagy ha állandóan hazudozik, de ezek alapja hasonló. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére