Jelenlegi hely

Határ a csillagos ég tábor

2021 

LEHETSZ KIRÁLY! NYÁRI TÁBOROK
Tábor helye: Reneszánsz Vendégház (Debrecen, Külsőlétai út 50.)
Telefonszám: 70/420-6327
Javasolt korosztály: 5-11 éves

Turnus: 2021. július 19 - 23.

 

Nem, nem gyorsszervíz és nem is valódi varázslat, amit nyújtani tudunk, hanem AZ ALAPOK, amir a továbbiakban jól lehet építkezni!

MI TÖRTÉNIK EGY HÉT ALATT?

Egy héten át tartó izgalmas kalandban vehetnek részt a gyerkőcök!
Történetünk szerint hőseink akaratukon kívül olyan helyzetbe kerülnek, ahol kénytelenek szembenézni az ismeretlennel. Egy űrhajó fedélzetén indulnak kalandokra, ahol útközben meg kell találniuk saját erejüket, rá kell jönniük, mik azok a belső készségek, képességek, illetve kik azok, amikre/akikre bármikor számíthatnak. Hogyan nyithatnak kapukat maguk előtt, hogy elérjék álmaikat!

  • MESÉLÜNK – JÁTSZUNK – ALKOTUNK
  • TAPASZTALUNK – ÉRZÜNK – ERŐSÖDÜNK
  • ÉLETTEL TELÍTŐDÜNK!
Lehetsz király tábor
Lehetsz király tábor
Posztós Réka, a Lehetsz király táborok vezetője

A MEGÁLMODÓRÓL

A munkacsoportot és a foglalkozást én hívtam életre. Posztós Réka vagyok, pszichológus, integratív gyermekterapeuta, játékmester. Pedagógus családba születtem- a családom nő tagjai kivétel nélkül ezt a pályát választották útjukul. Örökül kaptam tőlük a mese és a játék szeretetét. Mesélőnek, anyának neveltek. Kezdhetném úgy is, hogy egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy kislány, aki fejébe vette, hogy oltalmazni fogja a világ összes gyerekét, és nekivágott…

Természetesen a kislány találkozott a realitással, de ettől még nem lankadt… Így munkacsoportunk egyre dagadt és dagadt-mint a kisgömböc és mára válogatott csodalányok haladnak egy cél felé, ami gondolhatjátok, hogy nem kis büszkeséggel tölt el. Tagjaink pszichológusok, terapeuták. Mind azzal a habitussal és energiával felszerelkezve, ami világmegváltáshoz kell.

MI GARANTÁLJA A MAGAS MINŐSÉGŰ MUNKÁT A TÁBORUNKBAN?

Oktatóim válogatott csodalányok, akik vállalják, hogy saját lelki egészségüket kézben tartják, hogy biztonságot jelentő bázisként funkcionáljanak pozíciójukban.

Turnusunk díja: 37.990 Ft/fő/hét, ami tartalmazza az elkészített alkotások és a foglalkozások mellett a gyerekek ebédjét is.(Ételallergiásoknak egyeztetés után segítséget tudunk nyújtani.)

Ha több táborunkra regisztráltok, kedvezménnyel ajándékozunk meg benneteket!

Jelentkezés itt

Információ:
70/420-6327
lehetszkiraly@gmail.com

www.posztosreka.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére