Jelenlegi hely

Püspökladány - Püspökladányi Egyesített Óvodai Intézmény

Cím: 4150 Püspökladány, Bajcsy Zsilinszky u. 8. 
Tel:  54/451-152
Email: papplaszloneinci@gmail.com
 

Fax: 54/451-152/2 
Mobil: 06-30-338-0630 

Bölcsődénk szervezetileg az Egyesített Óvodai Intézménybe integrálva, szakmailag önállóan működik.Az épület eredetileg bölcsődének épült, az előkert és az udvar is tágas. Nyáron a lombos fák adják a hűsítő árnyékot.
A bölcsődét az óvodától az épületen belül egy ajtó, az udvaron kerítés választja el. A helyi közelség nagyban hozzájárul a két intézmény típus szoros kapcsolatának kialakításához. Szoros együttműködés, családias hangulat jellemzi a bölcsőde és a Szivárvány óvoda kapcsolatát.
A jó munkatársi kapcsolat a szakmai együttműködésünk a záloga.
Bölcsődénk két csoportszobából áll, a nagyszobában 14, a kis szobában 12 gyermek ellátására van lehetőség.
Kiszolgáló helyiségeink mérete, és tárgyi felszereltsége alkalmas 26 gyermek biztonságos ellátására. Mindkét csoportban szakképzett gondozónők dolgoznak.

Bölcsődénkben kiemelt figyelmet fordítunk a bölcsőde-család kapcsolatára, figyelembe véve a bölcsődénk tárgyi és környezeti sajátosságait, a szülők igényeit, gyermekek összetételét. A szülők mindig is fontosnak tartották, hogy gyermekük egy olyan intézményben nevelkedjen, amely nagyban hasonlít a családi körülményekhez.
Igyekszünk az Óvodai Nevelés a Művészetetek Eszközeivel című altarnatív óvodai programból átvenni és alkalmazni azokat az irányvonalakat, melyek a bölcsődés gyermekek minél harmonikusabb fejlődését segítik elő, nagy hangsúlyt fordítva a bátorító nevelésre, az egyéni bánásmódra és az értékközvetítésre.

Rendezvényeink meghittséget, közös élményeket biztosítanak, gyermeknek, szülőnek, bölcsődei dolgozóknak egyaránt.
Azt valljuk, a gyermek a családé és a legjobb helye a családban van. De mi olyan pluszt tudunk adni a családoknak és a gyermekeknek a képzett gondozónőinkkel, az alkalmazott nevelési módszereinkkel, amely a gyermekek fejlődését, közösségi szocializációját a legintenzívebb módon fejleszti, és a kreativitást növeli. Olyan családbarát bölcsődeként szeretnénk működni, ahol az ellátás összhangban van a gyermekek szükségleteivel, megfelel a szülők igényeinek, a fenntartó lakosságellátó rendszerének minőségével. A kellemes bölcsődei légkör, egyéni bánásmód, a változatos családi programok vonzerőt jelentenek és fokozzák az ellátás iránti lakossági igényt is.

A bölcsődébe a beiratkozás folyamatos, minden gyermeket szeretettel várunk

Intézményvezető: Papp Lászlóné

 

Hozzászólások

Az én kislányom a Margaréta bölcsőde, Süni csoportjába jár. Szeptemberben kezdtük meg a beszokatást, és a kezdeti nehézségek után, én úgy gondolom hamar megszokta az új környezetet és a hiányomat. Ehhez nagymértékben hozzájárult a gondozónénik szeretete és az, hogy hamar megtalálták mivel lehet Pannát megnyugtatni és elvarázsolták gyerekdalokkal és énekekkel. Panna reggelente örömmel megy be az ajtón és én is nyugodt szívvel engedem el, mert tudom, hogy Évike néni és Editke néni türelmesen meghallgatják a kis mondandóját, odafigyelnek rá és segítenek neki megtanulni, hogyan lehet közösen játszani.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
Ugrás az oldal tetejére