Jelenlegi hely

Hajdúszoboszló - Hajdúszoboszlói Gyermeksziget Bölcsőde

Cím: 4200 Hajdúszoboszló Rákóczi u. 23-25.
Tel: 52/361-352

Intézmény vezető: Szoboszlainé Zabos Petra

Felújított, kibővített bölcsődénk 7 csoportban, 90 férőhelyen várja azokat a három év alatti gyermekeket, akiknek szülei, gondozói munkavégzésük, képzésük, betegségük vagy egyéb ok (pl. szociális helyzetük) miatt gyermekük napközbeni ellátásáról nem tudnak megfelelően gondoskodni. 
A csoportokban szakképzett, munkájukat hivatásnak tekintő kisgyermeknevelők foglalkoznak a kicsikkel, szoros együttműködésben a technikai kisegítőkkel és a konyhai dolgozókkal. 
Változatos, ízletes ételeink saját konyhán készülnek, igazodva a gyermekek életkorához, az évszakhoz, és az érvényben lévő szabályozásokhoz.
Árnyékos játszókertünkben sok nagymozgást segítő eszközt, motorokat, kisautókat, négy homokozót vehetnek birtokba gyermekeink. Csoportszobáink tágasak, világosak, játékkészletünk változatos, minden korcsoport számára megfelelő.
Intézményünk 6-17 óráig tart nyitva.

Hozzászólások

A  Debrecenimami 2015/16. évi „A mi bölcsődénk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked bölcsődéjét?” A válaszok itt olvashatók.

  A kislányom bölcsődéjét nagyon szeretjük, mert tökéletesen ellátják a gyerekeket, nagyon aranyosak a kisgyermek gondozók és a dadusok.

  Azért szeretjük a mi bölcsinket,mert nagyon kedvesen fogadtak minket már amikor csak informálódni mentünk. A gyermekem dadusai nagyon kedvesek,a picik fejlődését és közérzetét figyelik minden percben! Jó kedvükért és napjuk pozitív elteléséért mindent megtesznek! A szülővel nagyon szoros kapcsolatot tudnak kialakítani. Imádjuk a mi bölcsinket! 

  Nagyon tiszta,hihetetlen figyelmesek -gyermekszeretőek a nevelők!!!Biztos vagyok benne,hogy a legjobb bölcsi az országban!!!

  A bölcsiben mindenki nagyon kedves, közvetlen és ez így volt már az első látogatásunk alkalmával is. A gondozó nénik maximálisan odafigyelnek a gyermekek sajátos igényeire, figyelemmel kísérik a fejlődésüket. Tapasztalataikat, információikat megosztják a szülőkkel és szívesen adnak tanácsot is ha szükséges. Szerintem a mi bölcsődénk nagyon különleges, minden tekintetben!!

  Az én kislányom leginkább a gyerekek miatt szeret járni bölcsibe. Szereti a nevelő néniket, és a környezetet. 

  Nagyon szeretjük kisfiam bölcsis csoportját és bölcsijét. Sokkal pozitívabbak a tapasztalataink, mint amit remélni mertünk. Boldogan indulunk a bölcsibe reggelente. Rengeteget fejlődött az 5 hónap alatt, amióta oda járunk, különösen a beszéd, önállóság tekintetében. A gondozónők lelkiismeretesek, segítőkészek, babusgatják őket.

  Ez az a hely, ahová öröm betérni, és ahol a gyermekeket szinte minden gondozó névről ismeri. Mikor megyek a gyerekért, bárkivel találkozok, mindegyik külön név szerint köszön a gyermekemnek, megkérdezik, hogy jól érezte-e magát. Ez az a bölcsö, ahol a gyerekem a konyhásnéni után is kiabálva közli, hogy "finom volt az ebéd!". Aggodalmam ellenére soha nem bántam meg, hogy ezt a bölcsit választottam fiamnak :-)

  Nagyon szeretem a bölcsinket, mert a környezet, a gondozónők és dajkák, a játékok, stb maximálisan a gyerekekért vannak, így a kisfiam is nagyon szeret ott lenni, és én is nyugodt vagyok a munkahelyemen, mert tudom hogy jó helyen van a gyermekem.  

  Köszönöm a hajdúszoboszlói bölcsöde összes dolgozójának, főleg a Bambi csoport Anikó és Nóra nénijének, hogy legmagasabb tudásukkal, lelkesedésükkel szeretetben nevelik a gyermekemet. Köszönöm a jó tanácsaikat észrevételeiket, megértésüket, kedvességüket. 

  Köszönöm, hogy kislányomat minden nap nyugodt szívvel hagyhatom a bölcsödében, biztonságban és szeretetben. 

  Köszönöm a konyhai alkalmazottaknak a finom ételeket, amelyek minden nap megtöltik a kislányom pocakját. 

  Köszönöm a dolgozóknak a tisztaságot, és a türelmet. 

   

  ajanlom mindenkinek a hajduszoboszloi varosi bolcsodet,mert a kisgyerekek szeretnek oda jarni,kedvesek es figyelmesek a kisgyermekgondozok es a dadusok.kozvetlenek a szulokkel.

  Nekem mind három gyermekem járt ebbe a bölcsibe. A gondozók tündériek,a vezetés és a szervezés tökéletes. A baba-mama klub nagyszerű dolog. Imádnak és imádtak odajárni a gyerkőcök! Köszönet a boldog évekért!

   

  A kisfiam nagyon szereti a bölcsijét, minden nap boldogan szalad be a csoportjába, nekem ez több mint elég.

  Azért szeretjük a Hajdúszoboszlói Városi Bölcsit, mert nagyon kedvesek, gondosak a gonodzó nénijeink, sokat tanulnak tőlük a gyerköcök, klassz a kis csoportunk légköre. A többi dologzó is lelkiismeretesen elátja a munkáját. :) Bízalommal, és szorongások nélkül hagyom ott a kisfiam, mert tudom hogy jó kezekben van. És jól érzi magát. :)

   

  Azért szeretjük a bölcsödénket, mert tiszta, gyerekek számára biztonságos és a gondozónők szeretik a gyerekeket.

  Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
  Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

  Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

  Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
  Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Neked ajánljuk!

  Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

  Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

  Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
  Rajzpályázat Én és az állatok címmel

  Rajzpályázat Én és az állatok címmel

  A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
  Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

  Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

  A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
  Illóolajokkal a megfázás ellen

  Illóolajokkal a megfázás ellen

  Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
  Ugrás az oldal tetejére