Jelenlegi hely

Hajdúszoboszló - Hajdúszoboszlói Gyermeksziget Bölcsőde

Cím: 4200 Hajdúszoboszló Rákóczi u. 23-25.
Tel: 52/361-352

Intézmény vezető: Szoboszlainé Zabos Petra

Felújított, kibővített bölcsődénk 7 csoportban, 90 férőhelyen várja azokat a három év alatti gyermekeket, akiknek szülei, gondozói munkavégzésük, képzésük, betegségük vagy egyéb ok (pl. szociális helyzetük) miatt gyermekük napközbeni ellátásáról nem tudnak megfelelően gondoskodni. 
A csoportokban szakképzett, munkájukat hivatásnak tekintő kisgyermeknevelők foglalkoznak a kicsikkel, szoros együttműködésben a technikai kisegítőkkel és a konyhai dolgozókkal. 
Változatos, ízletes ételeink saját konyhán készülnek, igazodva a gyermekek életkorához, az évszakhoz, és az érvényben lévő szabályozásokhoz.
Árnyékos játszókertünkben sok nagymozgást segítő eszközt, motorokat, kisautókat, négy homokozót vehetnek birtokba gyermekeink. Csoportszobáink tágasak, világosak, játékkészletünk változatos, minden korcsoport számára megfelelő.
Intézményünk 6-17 óráig tart nyitva.

Hozzászólások

A  Debrecenimami 2015/16. évi „A mi bölcsődénk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked bölcsődéjét?” A válaszok itt olvashatók.

  A kislányom bölcsődéjét nagyon szeretjük, mert tökéletesen ellátják a gyerekeket, nagyon aranyosak a kisgyermek gondozók és a dadusok.

  Azért szeretjük a mi bölcsinket,mert nagyon kedvesen fogadtak minket már amikor csak informálódni mentünk. A gyermekem dadusai nagyon kedvesek,a picik fejlődését és közérzetét figyelik minden percben! Jó kedvükért és napjuk pozitív elteléséért mindent megtesznek! A szülővel nagyon szoros kapcsolatot tudnak kialakítani. Imádjuk a mi bölcsinket! 

  Nagyon tiszta,hihetetlen figyelmesek -gyermekszeretőek a nevelők!!!Biztos vagyok benne,hogy a legjobb bölcsi az országban!!!

  A bölcsiben mindenki nagyon kedves, közvetlen és ez így volt már az első látogatásunk alkalmával is. A gondozó nénik maximálisan odafigyelnek a gyermekek sajátos igényeire, figyelemmel kísérik a fejlődésüket. Tapasztalataikat, információikat megosztják a szülőkkel és szívesen adnak tanácsot is ha szükséges. Szerintem a mi bölcsődénk nagyon különleges, minden tekintetben!!

  Az én kislányom leginkább a gyerekek miatt szeret járni bölcsibe. Szereti a nevelő néniket, és a környezetet. 

  Nagyon szeretjük kisfiam bölcsis csoportját és bölcsijét. Sokkal pozitívabbak a tapasztalataink, mint amit remélni mertünk. Boldogan indulunk a bölcsibe reggelente. Rengeteget fejlődött az 5 hónap alatt, amióta oda járunk, különösen a beszéd, önállóság tekintetében. A gondozónők lelkiismeretesek, segítőkészek, babusgatják őket.

  Ez az a hely, ahová öröm betérni, és ahol a gyermekeket szinte minden gondozó névről ismeri. Mikor megyek a gyerekért, bárkivel találkozok, mindegyik külön név szerint köszön a gyermekemnek, megkérdezik, hogy jól érezte-e magát. Ez az a bölcsö, ahol a gyerekem a konyhásnéni után is kiabálva közli, hogy "finom volt az ebéd!". Aggodalmam ellenére soha nem bántam meg, hogy ezt a bölcsit választottam fiamnak :-)

  Nagyon szeretem a bölcsinket, mert a környezet, a gondozónők és dajkák, a játékok, stb maximálisan a gyerekekért vannak, így a kisfiam is nagyon szeret ott lenni, és én is nyugodt vagyok a munkahelyemen, mert tudom hogy jó helyen van a gyermekem.  

  Köszönöm a hajdúszoboszlói bölcsöde összes dolgozójának, főleg a Bambi csoport Anikó és Nóra nénijének, hogy legmagasabb tudásukkal, lelkesedésükkel szeretetben nevelik a gyermekemet. Köszönöm a jó tanácsaikat észrevételeiket, megértésüket, kedvességüket. 

  Köszönöm, hogy kislányomat minden nap nyugodt szívvel hagyhatom a bölcsödében, biztonságban és szeretetben. 

  Köszönöm a konyhai alkalmazottaknak a finom ételeket, amelyek minden nap megtöltik a kislányom pocakját. 

  Köszönöm a dolgozóknak a tisztaságot, és a türelmet. 

   

  ajanlom mindenkinek a hajduszoboszloi varosi bolcsodet,mert a kisgyerekek szeretnek oda jarni,kedvesek es figyelmesek a kisgyermekgondozok es a dadusok.kozvetlenek a szulokkel.

  Nekem mind három gyermekem járt ebbe a bölcsibe. A gondozók tündériek,a vezetés és a szervezés tökéletes. A baba-mama klub nagyszerű dolog. Imádnak és imádtak odajárni a gyerkőcök! Köszönet a boldog évekért!

   

  A kisfiam nagyon szereti a bölcsijét, minden nap boldogan szalad be a csoportjába, nekem ez több mint elég.

  Azért szeretjük a Hajdúszoboszlói Városi Bölcsit, mert nagyon kedvesek, gondosak a gonodzó nénijeink, sokat tanulnak tőlük a gyerköcök, klassz a kis csoportunk légköre. A többi dologzó is lelkiismeretesen elátja a munkáját. :) Bízalommal, és szorongások nélkül hagyom ott a kisfiam, mert tudom hogy jó kezekben van. És jól érzi magát. :)

   

  Azért szeretjük a bölcsödénket, mert tiszta, gyerekek számára biztonságos és a gondozónők szeretik a gyerekeket.

  Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
  Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

  Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

  Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
  Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Neked ajánljuk!

  Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

  Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

  Előfordult már veled, hogy bármennyire is szeretted volna drága gyermeked nem nyitotta ki a száját és nem köszönt ismerősnek, barátnak, szomszéd néninek, bárkinek? Felhúztad magad vagy elfogadtad, hogy ő ilyen és kész? Teveliné Horváth Melinda szakpszichológus véleményét kérdeztük a "nemköszönés" jelenségről.
  Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

  Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

  Pályázat típusa: ösztöndíjBeküldési határidő: 2022. február 10.Korcsoport: felsőoktatásban tanulók részére
  Képregény, táblakép, futás... a közös pont: a Himnusz

  Képregény, táblakép, futás, ismeretlen szerelmes ... a Himnusz és Kölcsey titkai

  Gondolnád, hogy január 22-én ünnepeljük a Himnusz születésnapját? És azt tudtad, hogy képregény is készült belőle? Vagy azt, hogy Kölcsey nem is tartotta jó versnek?
  23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

  23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

  Te is tudsz ilyen „jó szándékú”, de romboló mondatokat? Nekem a „kedvenceim” az „Engedd el!” a „Másoknak sokkal nehezebb” és a „Tudom, mit érzel”. Ilyenkor szívesen visszakérdeznék: Tényleg tudod?! Szerintem fogalmad sincs…
  Ugrás az oldal tetejére