Jelenlegi hely

Hajdúnánás - Városi bölcsőde

Cím: 4080 Hajdúnánás,  Nikodémusz István u. 10. 
Tel: 52/381-312

A közelmúltban a hajdúvárosban is felújították a városi bölcsődét. A korábbi 20 férőhelyes épület 50-re bővült, a gyerekeket négy, udvarra néző, közvetlen kertkapcsolattal, átadó helyiséggel, és fürdőszobával rendelkező csoportszobában helyezték el. Sószoba áll rendelkezésre a légúti betegségben szenvedő kisgyermekek ápolására, és a tornaszobában gyógytornász foglalkozik a gyerekek fejlesztésével. A régi épületrészben egy új konyhát alakítottak ki, itt lehetőség van az ételallergiás gyerekek speciális ellátására is. A Kölcsey utca felől egy parkolóval ellátott, új bejáratot nyitottak, parkosították és öntözőberendezéssel látták el az udvart, valamint játékokkal szerelték fel. De nemcsak külsőségekben újult meg a bölcsőde, új szolgáltatásokat is igénybe vehetnek a szülők, például időszakos gyermekfelügyeletet vagy házi gondozónői szolgálatot.

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Ugrás az oldal tetejére