Jelenlegi hely

Derecske - Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde

Cím: 4130 Derecske, Városház u. 3.
Tel: 54/410-010
Email: derovi@freemail.hu
 

2008. 04. 01-jével nyitotta meg kapuit hosszú évek után a bölcsőde Derecskén. A Bocskai u. 6. sz. alatt egy szépen felújított épültbe költözhettünk. A 10 férőhelyes bölcsődében többnyire 18 gyermek ellátását biztosítjuk, jelenleg 3 gondozónő és 2 technikai alkalmazott segítségével. A gyermekek korának megfelelő ételek elkészítése a bölcsődei, jól felszerelt konyhán kerül előállításra. Az épületben található egy csoportszobában rengeteg készségfejlesztő, 1-3 éves korosztálynak megfelelő játékokkal és bútorzattal, várjuk nap mint nap a gyerekeket. A gondozónők szakmai tudása, tapasztalata, gyermekszeretete érződik a bölcsőde légkörén. A rendezett udvaron különböző fa és műanyag játékok, (csúszda, homokozó, favonat, filagória, bicikli stb.) adnak lehetőséget arra, hogy a gyermekek nagy mozgásigényét, és mozgásfejlődését elősegítsük és kielégítsük. Nagy szeretettel, odafigyeléssel minden gyermek egyéni fejlődését, fejlettségi szintjét figyelembe véve gondozzuk és neveljük a gyermekeket.

Intézményvezető: Varró Gyuláné

Intézmény weboldalának címe: 
www.derovi.hu

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére