Jelenlegi hely

XI. DEBRECENI BORMUSTRA

Időpont: 2022. november 26., szombat 16.00 órától
Helyszín: Kölcsey Központ Debrecen (Debrecen, Hunyadi u. 1-3.)

 

Idén immáron tizenegyedik alkalommal rendezzük meg Magyarország legnagyobb vidéki borbemutatóját, a Debreceni Bormustrát.

RÉSZLETES PROGRAM:
15.00 óra: VIP kapunyitás, VIP vendégek fogadása.
17.00 óra: Kapunyitás, vendégek fogadása.
17.30 óra: Ünnepélyes megnyitó és díjátadó
22.00 óra: Záróra

Az idei rendezvényre is közel 50 borászat hozza el legszebb borait, melyek a Debreceni Borozó magazin elmúlt időszakban megrendezett bortesztjein a legjobban szerepeltek. A színvonalas társasági eseményre a Kölcsey Központ Nagytermében kerül sor, ahol a remek borok kóstolása kényelmesen összeköthető egy kötetlen beszélgetéssel kedvenc borászunk társaságában. Az este során több alkalommal kerülnek a borok – közel 200 féle – felbontásra, így a későbbi órákban érkező vendégek is a teljes sort kóstolhatják!*

Természetesen gasztronómiai sarok is kialakításra kerül, ahol sok finomság várja a borozgató vendégeket.

Ebben az évben is korlátozott számú belépőjegy kerül értékesítésre, mert a rendezvény miliője és a kóstoltatásra kerülő kiváló borok megkívánják azt a meghittséget, intimitást és figyelmet, amelyet csak a résztvevők számának maximalizálása mellett lehet kellően biztosítani. A rendezvény nyilvános megnyitója előtt két órával exkluzív belépést biztosítunk a VIP belépőjegyek megvásároló vendégeink számára. Erre az idősávra kizárólag 150 jegy kerül értékesítésre, így a szakmai közönség és lelkes borrajongók még kényelmesebb körülmények között és kötetlenebbül tudnak ismerkedni a borkiválóságokkal. A nagyközönség számára 17:00 órától lesznek nyitva a rendezvény kapui!

BELÉPŐJEGY (a helyszínen): 11.990 Ft/fő
ELŐVÉTELI JEGY: 7.990 Ft/fő**

VIP BELÉPŐJEGY (korlátozott számban elérhető): 9.990 Ft/fő** VIP vendégeinknek a belépőjegy mellé egy választható frissítőt (ásványvíz/üdítő/kávé) és egy szendvicset is biztosítunk!

ELŐVÉTELI ÉS VIP JEGYEK MEGVÁSÁROLHATÓAK:
- Tourinform Iroda (Debrecen, Piac utca 20. (a régi Városháza alatt) Nyitva: hétfő – péntek: 09:00-17:00 óráig és szombat: 9:00 - 13:00 óráig)
- a Borudvar Borszakkereskedésben (Debrecen, Rigó u. 1. Nyitva: hétfő – péntek: 09:00-17:30 óráig)
- a Mámor Borszaküzletben (Debrecen, Piac u. 77. Nyitva: hétfő - péntek 13:00 - 18:00 és szombat: 10:00 - 14:00 óráig)
- a Best FM szerkesztőségében (Debrecen, Darabos u.)

Mindenhol csak készpénzzel lehet a jegyekért fizetni!

Elővételi jegyek 2022. október 10-től lesznek megvásárolhatóak!

A belépőjegy mellé a rendezvényen biztosítunk egy kóstolófüzetet! A belépőjegy ára magában foglalja a borok kóstolását. A Stölzle kristály borospoharak - a már megszokott rend szerint - 1.000 Ft/pohár bérleti díj fejében biztosítjuk vendégeinknek a rendezvény idejére.
A rendezvényre a belépők korlátozott számban állnak rendelkezésre! A programváltozás jogát fenntartjuk!

Viszontlátásra a rendezvényünkön!

Debreceni Borbarátok Társasága Egyesület

*A szervezők nem vállalnak garanciát a rendezvény során a borászatok által bemutatott borok mennyiségére vonatkozóan. Minden résztvevő borászat maga dönti el hogy egy adott tételből milyen mennyiséget biztosít kóstolásra. Ennek függvényében előfordulhat hogy egyes borok, vagy azok bizonyos évjáratai az est vége előtt is elfogyhatnak és ebben az esetben kizárólag a borászat kompetenciája hogy azokat milyen módon helyettesíti, pótolja.

**Elővételben megváltott belépőjegyeket és VIP belépőjegyeket CSAK a rendezvény elmaradása esetén áll módunkban visszaváltani!

A rendezvényen 18 éven aluli vendégek NEM vehetnek részt!

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Országos Adventi vásár és programajánló

Országos Adventi vásár és programajánló

Nagyon sok városban a megszokottól eltérően alakulnak az adventi időszakra tervezett vásárok, programok, beleszól a rezsigrincs. Tartsatok velünk országos adventi vásári körképünkön!
A Föld szineitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A Föld színeitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A legnagyobb karácsony témájú vásár minden év februárjában mutatja be a legújabb trendeket. Talán elrugaszkodottnak tűnnek ezek a stílusok az átlagembernek, de a vásár látványvilága akkor is lenyűgöző és kihagyhatatlan.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Egy kicsi falu különleges látnivalója – Idén is látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 73. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
Mesés, különleges karácsonyi hangulat a gödöllői Karácsonyházban

Mesés, különleges karácsonyi hangulat a gödöllői Karácsonyházban

Ünnepet csalogató mesevilág vár a gödöllői Karácsonyházban, ahol a legidősebb felnőtt is gyerekként érezheti magát, a rengeteg színben tündöklő karácsonyi paradicsomban. 22 éve minden évben novembertől Gödöllőn egy csodálatos ház karácsonyi díszbe öltözik, és nyitja meg kapuit és hangulatos adventi vásárát.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére