Jelenlegi hely

Richter Florian Cirkusz Debrecenben

Időpont: 2021. szeptember 30. - október 3.
Helyszín: Debrecen, BAlmazújvárosi út, TTL mellett

Kedves Közönség!

A Richter Flórián Cirkusz 2021-es előadása – A 200 Éves Richter Család Richter Flórián úgy döntött, hogy a Richter család jubileuma előtt tisztelegve a 2021-es előadásunk A 200 Éves Richter Család címet kapja! Műsorunkban a Richter Flórián család Best Of műsorszámai lesznek láthatók.

2021-es ELŐADÁSUNK FELLÉPŐI:

Richter Flórián

A berlini Brandenburgi kapunál felállított Richter cirkuszról 1821-ből származnak az első feljegyzések, ahol már abban az időben is lovasprodukciókat mutattak be a nagyérdeműnek.

Ennek tiszteletére most idén Flórián nem csak egy, hanem két különböző lovas szabadidomítás produkcióval is készül, amivel feleleveníti a Richter család tradícióját. Különleges mesteri összhang ember és ló között, bemutatva a lovak szépségét és ügyességét.

Szandra visszatér

Szandra, az elefánt, aki cirkuszunk kabalája és közönségünk nagy kedvence újra porondra lép. Utoljára porondon!! Mivel Magyarországon is betiltásra kerül a veszélyes állatok szerepeltetése a cirkuszokban, ezáltal Szandra az idei évben áll utoljára porondra.

Richter Angelina

Richter Angelina legújabb műsorszáma magas iskola gyönyörű fríz lovon amihez csatlakoznak a Zebrák és Tevék kavalkádja. Összhang zebrák és tevék között.

PomPom a Bohóc

Cirkuszunk nagy nevettetője PomPom! A nagy repertoárral rendelkező, pantomim elemeket is felvonultató bohóc, aki rengeteget kommunikál a közönséggel ezáltal is megteremtve a humor és nevetés hangulatát. Egy olyan bohóc, aki igazán érzi, hogy hogyan kell a közönséget kimagaslón jól szórakoztatni és megnevettetni. Egyedi karakterével és humorával felhőtlen nevetést varázsol a kicsik és nagyok nagy örömére.

Richter Kevin Ugródeszka csoport

A Porond Csillaga díjjal kitüntetett Richter Kevin és szenzációs, 10 fős akrobatacsoportja, akik ugródeszka segítségével elképesztő tripla és csavart szaltót ugranak a kupola alatt. A világon egyedülálló forgások és többszaltós kombinációk fiatalos és hangulatos előadásmódban.

A cirkuszvilág egyik legjobb ugródeszka csoportjának tartják őket számon.

Debrecen 2021. szeptember 30-október 03.
Cím: Debrecen, TTL mellett

Csütörtök: 18:00
Péntek: 18:00
Szombat: 15:00; 18:00
Vasárnap: 15:00

Az előadás 2 - 2 és fél óra hosszú, egy 20 perces szünettel.

Pénztár nyitvatartás szerdától - szombatig: 09:00-12:00 és 13:00-19:00 óráig, vasárnap: 09:00 - 15:00 óráig.
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére