Jelenlegi hely

4. Nagy táncválasztó

Időpont: 2022. szeptember 25., vasárnap, 10.00 - 17.00
Helyszín:
 több helyszínen

 

REGISZTRÁCIÓ 24 INGYENES TÁNCÓRÁRA : https://forms.gle/Mt3wcRarRiP33tL9A

A Táncpedagógusok Országos Szövetsége és a Magyar Táncművészeti Egyetem kezdeményezésére az idén ÚJRA  IV. Nagy táncválasztó!

A IV. Nagy Táncválasztó 2022. szeptember 25-én kerül megrendezésre az alábbi városokban:
Budapest – Debrecen – Győr – Kőszeg – Miskolc – Nyíregyháza - Pécs – Sopron – Szeged – Szekszárd – Székesfehérvár – Kecskemét

A „Válaszd a táncot! Válassz egy táncot!” szlogennel meghirdetett program célja, hogy az ingyenes táncórákkal elérhetővé tegye gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior korosztályok számára a választás lehetőségét. A táncműfajok megismertetésén túl, fontos a tánc és mozgás széles körben történő népszerűsítése, hogy minél többen a táncban találhassák meg az egészséges életmódhoz, a tudatos mozgáshoz és a közösségi élményhez vezető utat.

A Nagy Táncválasztón workshopok, nyilvános táncórák és közel száz amatőr tánciskola, táncműhely és táncpedagógus várja a gyerekeket, hozzátartozóit és családtagjait, akik előzetes regisztráció alapján megismerhetik és ki is próbálhatják a különféle táncstílusokat.

Az érdeklődők képzett táncpedagógusok vezetésével 30 perces tematikus órákon vehetnek részt, emellett a különböző helyszíneken számos érdekes program – táncfilm vetítés, táncbemutató, kiállítás, kerekasztal-beszélgetés – várja a látogatókat.

A táncórákon történő részvétel regisztrációhoz kötött.

Célunk, hogy rendezvényünkkel minden korosztály számára elérhetővé tegyük a különféle táncstílusok megismerését, kipróbálását és ezzel megadjuk a választás lehetőségét ahhoz, hogy a későbbiekben minél többen a táncot válasszák a szabadidő örömteli eltöltéséhez.

Mindegy, hogy hány éves vagy gyerek, junior, ifjúsági, felnőtt, senior, tarts velünk és a „Nagy Táncválasztón” próbáld ki a korosztályodnak
megfelelően táncstílusokat !

PROGRAMOK DEBRECENBEN

  • 10.00-17.00 óra között 30 perces ingyenes táncórákkal (CSIL Debrecen Kossuth u 1.)
  • és a városban működő táncművészeti csoportok műsorával és szabadtéri programjainkkal várjuk az érdeklődőket a Dósa nádor téren

INFORMÁCIÓ

A program debreceni szervezője : Holb Ibolya, a Modern Tánc-Játék Stúdió vezetője
a IV. Nagy táncválasztó 2022. program debreceni koordinátora
holbibolya@gmail.com

Bővebb információ

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Kamaszoknak mesélni? Kell nekik egyáltalán a mese? És a felnőtteknek? Zalka Csenge Virággal beszélgettünk a mesélés titkairól. Csenge maga is egy tüneményes mesélő. Főállásban mesevilág uralkodónője, mellékállásban pedig A MESEVILÁG nagykövete.
Csók, puszi a gyerek előtt, avagy mennyire illik kimutatni az érzelmeinket a csemetéink előtt

Csók, puszi a gyerek előtt, avagy mennyire illik kimutatni az érzelmeinket a csemetéink előtt

A napokban belefutottam egy anyukák között zajló beszélgetésbe mely igazán megosztotta a társaságot.  Arról diskuráltak a játszótéren ücsörögve, hogy vajon mennyire illik/kell/szabad kimutatni az érzelmeinket a gyerekek előtt. Nagyon érdekes meglátásokat hallottam, melyeket most szeretnék veletek is megosztani. Sőt, kíváncsian várom véleményeteket a témában. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
A környezetszennyezés hatással lehet a gyermek nemére?

A környezetszennyezés hatással lehet a gyermek nemére?

Ólom, higany, króm.. nem csak a kémiaóráinkon szereplő elemek. Nap mint nap kapcsolatba kerülünk velük, krómozott eszközök és aluminium edények állnak a konyhákban, ólom van a nem étkezési célokra szánt kerámiamázakban... soroljam?
Ezeken a képeken röhög az internet - a legjobb iskolakezdős mémek 2022-ben

Ezeken a képeken röhög az internet - a legjobb iskolakezdős mémek 2022-ben

Akárhogy nézzük, hosszú volt az a 72 nap nyári szünet.  Biztos lehetsz benne, nem Te vagy az egyedüli, aki csemetéje minden imádata mellett ne érezne időnként így. A sulikezdés okozta féktelen örömképekkel szeretnénk erőt adni a szünet utolsó napjaira.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére