Jelenlegi hely

Óvodai és alsó tagozatos nyílt nap a Debreceni Nemzetközi Iskolában

Időpont: 2022. november 26., szombat, 9.00
Helyszín:  Debreceni Nemzetközi Iskola (4002 Debrecen, Heltai Gáspár u. 1.)

 

Nyílt nap óvódai és alsó tagozatos gyermekek és családjaik számára a Debreceni Nemzetközi Iskolában 2022. november 26-án, 9.00 órától.

Találkozzon tanárainkkal és diákjainkkal, ismerje meg gyönyörű iskolánkat a Nagyerdő szívében és fedezze fel az iskolánk tanítási és tanulási módszereit a nyílt órákon.

Programok

Ez az esemény első kézből nyújt betekintést az ISD oktatási megközelítéseibe, tanulási programjaiba és gyönyörű épületébe. Tanáraink által vezetett mini workshopot kínálunk a gyerekeknek és szüleiknek, több szabad időpontban. A szülőknek lehetőségük lesz arra is, hogy találkozzanak az iskola vezetőivel, pedagógusaival.

OVISOKNAK

Az óvodás korú gyermekek számára egy “Stay & Play” – óvodai közös játékot terveztünk. Erre a foglalkozásra a 3-5 éves gyermekeket és szüleiket várjuk. A kicsik felfedezhetik innovatív tanulási környezetünket, miközben a szülők a pedagógusokkal tudnak beszélgetni! Ez a foglalkozás 10 fő számára elérhető.

ALSÓ TAGOZATOSOKNAK

A 6-11 éves korú gyermekeket és szüleiket pedig a “Stay & Explore” – bemutató órára várjuk. Ezeken a foglalkozásokon legfeljebb 20 gyermek vehet részt, egy-egy csoportban 10 gyermek.

Felhívjuk figyelmét, hogy a nyílt órákra korlátozott számú hely áll rendelkezésre, ezért fontos, hogy mielőbb regisztráljon.

Regisztráció az ISD honlapján ITT!

>>>Az óvodai foglalkozás érdekel? Klikkelj az „Early Years Programme”-ra! 

>>>Az alsó tagozatos nyílt órára jelentkeznél? Klikkelj a „Primary Years Programme (PYP)”-ra!

Az esemény előtt egy emlékeztető levelet küld az iskola a megadott e-mail címre.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Országos Adventi vásár és programajánló

Országos Adventi vásár és programajánló

Nagyon sok városban a megszokottól eltérően alakulnak az adventi időszakra tervezett vásárok, programok, beleszól a rezsigrincs. Tartsatok velünk országos adventi vásári körképünkön!
A Föld szineitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A Föld színeitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A legnagyobb karácsony témájú vásár minden év februárjában mutatja be a legújabb trendeket. Talán elrugaszkodottnak tűnnek ezek a stílusok az átlagembernek, de a vásár látványvilága akkor is lenyűgöző és kihagyhatatlan.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Egy kicsi falu különleges látnivalója – Idén is látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 73. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
Mesés, különleges karácsonyi hangulat a gödöllői Karácsonyházban

Mesés, különleges karácsonyi hangulat a gödöllői Karácsonyházban

Ünnepet csalogató mesevilág vár a gödöllői Karácsonyházban, ahol a legidősebb felnőtt is gyerekként érezheti magát, a rengeteg színben tündöklő karácsonyi paradicsomban. 22 éve minden évben novembertől Gödöllőn egy csodálatos ház karácsonyi díszbe öltözik, és nyitja meg kapuit és hangulatos adventi vásárát.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére