Jelenlegi hely

Enghlis ZOO Camp Iskolásoknak - BETELT!

2019. Május 31-ig kedvezményes díjak és ajándék 3000 Ft-os Helen Doron kupon, ami felhasználható őszi Helen Doron kurzusainkra.

Tábor helye: Debreceni Állatkert
Telefonszám: 20/292-1705
Javasolt korosztály:7-12 éves

Nyelvi szint: Középhaladó, haladó 

A természetbarát és állatkedvelő gyerekek számára évek óta kínálunk izgalmas, ismeretterjesztő táborokat. 2016-tól bővítve nyári programjaink kínálatát intenzív angolos óráinkkal csatlakoztunk a Debreceni Állatkert Afrika programjához. Jelentkezés online regisztrációval és előleg befizetésével érvényes. 

A táborokban két csoportban váltásban foglalkoznak az állatkert szakemberei és a Helen Doron tanárok a gyerekekkel. Minden program elsősorban Afrika köré szerveződik. A résztvevők megismerkedhetnek a kontinens kialakulásával, élővilágával, az őserdő, a szavanna és a sivatag állataival. A színes kavalkádban lesz közös etetés, játékos vetélkedők, íjászat és vidámparki kalandtúra is.  Az angol órák szorosan kapcsolódnak tematikában a zoo pedagógusok által tanított és szervezett programokhoz.

Választható tábor időpontok:

1. turnus 2019. július 22 - 26.
 
Ár: 40 000 Ft.
Testvérkedvezmény: - 1500 Ft/fő/turnus.
Befizetési határidő: 2019. május 31.
Ajándék: a teljes díj befizetése 2019. május 31-ig, 3000 Ft-os Helen Doron ajándék kuponra jogosít, mely beváltható a Helen Doron Debrecen 2019. őszi kurzusaira. Egy gyermek tandíjában csak egy kupon számítható be. Minimális létszám/turnus: 20 fő.
 

Részletes program és jelentkezés a táborba ITT

 
 
 
 
 
 
Program időpontja: 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!